31.12.2022, 14:06

Da Valjevo bude lepše i bolje

č: | fb:

U današnje vreme posedovati istinske vrednosti je ogroman teret. Ako si obrazovan bićeš podsetnik neobrazovanima na njihovu lenjost i glupost, a ako si dobar i pošten ugrožavaš njihovo nepoštenje i nedostatak dostojanstva, navodi u novogodišnjoj čestitki Đorđe Pavlović, šef Odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Valjeva.

 

"Poštovani građani Valjeva, nikada nemojte zaboraviti šta vam je ova vlast (Lazar Gojković, i njegova ekspertska prva petorka-Radoica Rstić, Snežana Rakić, Viktor Mićić, Vladimir Blagojević i Branko Vuković) uradila za dve godine i kako vas samo konstantno ponižava. Umesto da vam služe oni su izabrali bahatost.

 

Želim vam svima srećnu i uspešnu novu 2023. godinu i pozivam vas da nam se pridružite u borbi za lepše i bolje Valjevo. Valjevo obrazovanih, poštenih i dobrih ljudi. Živi i zdravi bili!", poručuje Đorđe Pavlović.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 4 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara