Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
07.02.2023, 10:54

SPS: Otadžbina se brani slobodom!

č: | fb:

Teška vremena traže hrabre, odlučne i časne ljude. Takvi ne uzmiču pred izazovima, ne beže od odgovornosti i ne pristaju na trule kompromise. Takvi ne traže opravdanja i izgovore za svoje postupke i odluke koje donose, navidi se u saopštenju za javnost valjevskih socijalista i dodaje:

 

Gradski odbor SPS Valjevo najsnažnije stoji iza Predsednika SPS-a Ivice Dačića u svim istupanjima i stavovima kojima se čuva i štiti sloboda, nezavisnost i teritorijalna celovitost Republike Srbije, navidi se u saopštenju za javnost valjevskih socijalista.

 

Predsednika Dačića na to obavezuju tradicionalno rodoljublje naših političkih predaka kojima je nacionalni interes bio uvek na prvom mestu, ispred svakog strančarenja i politikanstva.

 

Na to Predsednika Dačića obavezuju i dva temelja nacionalne politike čiji je SPS sudionik i idejni tvorac bio-Dejtonski sporazum i Rezolucija GS UN 1244.

 

Na to Predsednika Dačića obavezuje svaki građanin Srbije i svaki iskreni socijalista kome je Srbija jedina zemlja i najveća svetinja.

 

Državni razlog i državni interes se brane i štite slobodoumljem, hrabrošću i ličnim integritetom, a najveća spoticanja država je kroz istoriju doživljavala od profitera i ličnim interesima ograničenih i ucenjenih ljudi.

 

Zbog svega Predsednik Dačić ima nepodeljenu podršku Gradskog odbora SPS u Valjevu da građanima donese mirnu i prosperitetnu budućnost koristeći se svim političkim i diplomatskim sredstvima.

 

Saopštenje za javnost valjevski socijalisti završavaju pokličem: "Živeli građani Srbije, živela Srbija!".

 

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 13 sati 57 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara