Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
07.02.2023, 10:54

SPS: Otadžbina se brani slobodom!

č: | fb:

Teška vremena traže hrabre, odlučne i časne ljude. Takvi ne uzmiču pred izazovima, ne beže od odgovornosti i ne pristaju na trule kompromise. Takvi ne traže opravdanja i izgovore za svoje postupke i odluke koje donose, navidi se u saopštenju za javnost valjevskih socijalista i dodaje:

 

Gradski odbor SPS Valjevo najsnažnije stoji iza Predsednika SPS-a Ivice Dačića u svim istupanjima i stavovima kojima se čuva i štiti sloboda, nezavisnost i teritorijalna celovitost Republike Srbije, navidi se u saopštenju za javnost valjevskih socijalista.

 

Predsednika Dačića na to obavezuju tradicionalno rodoljublje naših političkih predaka kojima je nacionalni interes bio uvek na prvom mestu, ispred svakog strančarenja i politikanstva.

 

Na to Predsednika Dačića obavezuju i dva temelja nacionalne politike čiji je SPS sudionik i idejni tvorac bio-Dejtonski sporazum i Rezolucija GS UN 1244.

 

Na to Predsednika Dačića obavezuje svaki građanin Srbije i svaki iskreni socijalista kome je Srbija jedina zemlja i najveća svetinja.

 

Državni razlog i državni interes se brane i štite slobodoumljem, hrabrošću i ličnim integritetom, a najveća spoticanja država je kroz istoriju doživljavala od profitera i ličnim interesima ograničenih i ucenjenih ljudi.

 

Zbog svega Predsednik Dačić ima nepodeljenu podršku Gradskog odbora SPS u Valjevu da građanima donese mirnu i prosperitetnu budućnost koristeći se svim političkim i diplomatskim sredstvima.

 

Saopštenje za javnost valjevski socijalisti završavaju pokličem: "Živeli građani Srbije, živela Srbija!".

 

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 1 sati 28 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 1 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara