SNS (foto: Kolubarske.rs)
SNS (foto: Kolubarske.rs)
07.02.2023, 10:52

SNS: Ljubav i rad za Srbiju i srpski narod je suština politike predsednika Vučića

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu u potpunosti podržava izveštaj o pregovaračkom procesu sa Prištinom i politiku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koju sprovodi po pitanju rešenja krize na Kosovu i Metohiji, navodi se u saopštenju za javnost valjevskih naprednjaka i dodaje:

 

Posle dvodnevnog obrazlaganja u Narodnoj skupštini Republike Srbije, o prilikama i nastavku pregovora sa Međunarodnom zajednicom o teškoj situaciji našeg naroda na Kosovu i Metohiji i pritiscima na Srbiju, Izveštaj predsednika Vučića nije podržala opozicija. Od opozicije to je i očekivano, ali je veliko razočaranje držanje "nešto između" Socijalističke partije Srbije, koalicionog partnera, koja nije pružila punu podršku Izveštaju predsednika Vučića, već nedvosmisleno politički flertuje sa opozicionim partijama.

 

Takvo ponašanje SPS-a u teškoj situaciji u kojoj se Srbija nalazi nije prihvatljivo, posebno što rukovodstvo Srbije nema nameru da popusti pred pritiscima Zapada, lažnih desničara,pa ni koalicionog partnera. Očigledno je da je Srpska napredna stranka ostala usamljena u odbrani državnih interesa, imajući uz sebe samo narod.

 

U skoro nemogućim uslovima u kojima se predsednik Vučić bori za Srbiju i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji, svako političko saplitanje od strane neiskrenih političkih partnera može da prouzrokuje dalekosežne posledice, koje bi usporile ili čak zaustavile put, kojim je Srbija krenula pre deset godina.

 

Ljubav i rad za Srbiju i srpski narod je suština politike predsednika Vučića, koju podržavamo i sledimo.

 

Saopštenje za javnost valjevski naprednjaci završavaju pokličem: "Pobediće Srbija!".

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 40 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 1 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara