Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
16.02.2023, 08:30

Valjevski naprednjaci zabrinuti zbog pretnji predsedniku Vučiću

č: | fb:

Gradski odbor SNS u Valjevu izražava zabrinutost zbog pretnji upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodi se u saopštenju valjevskih naprednjaka koje prenosimo u celosti.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu izražava duboku zabrinutost zbog pretnji smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućenih na jučerašnjem protestnom mitingu ekstremista pred zgradom Predsedništva u Beogradu. Na mitingu je učestvovalo nekoliko ultradesničarskih partija koje su pozivale na nered i nasilje, uz pretnje da su "spremni za mnogo više od nereda".

 

Među ekstremistima su lažne patriote i predstavnici bivšeg režima ujedinjeni protiv Srbije, čiji je jedan pripadnik uhapšen, jer se na zakazani protest uputio sa snajperskom puškom. Po svim pokazateljima, namera ekstremista je da ugroze život predsednika Aleksandra Vučića.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke postavlja pitanje da li će policija reagovati protiv lažnih patriota i ultradesničara? Hoće li Tužilaštvo reagovati i uhapsiti osobe, koje su javno pozivale na ubistvo predsednika Srbije?

 

Ova planirana akcija, i to na Dan državnosti Srbije, ne sme ostati nekažnjena, kao što se u mnogim ranijim prilikama dešavalo na mitinzima desničara, koji su upadali u RTS sa motornim testerama i nosili vešala na Terazijama.

 

Gradski odbor SNS pruža punu podršku nadležnim državnim organima da stanu na put nameri ultradesničara da nasilnim metodama destabilizuju Srbiju, navodi se u saopštenju GrO SNS.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 15 sati 57 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 15 sati 57 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 10 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara