SNS (foto: Kolubarske.rs)
SNS (foto: Kolubarske.rs)
02.03.2023, 10:17

Valjevski naprednjaci osuđuju pretnje i pozive na ubistvo predsednika Vučića

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje nastavak pretnji i pozive na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koje na društvenim mrežama šire lažne patriote, navodi u saopštenju za javnost Služba za informisanje valjevskog odbora Srpske napredne stranke.

 

Saopštenje prenosimo u celosti.

 

Predsednik DSS Koštunica pustio je zločinca Kurtija i druge albanske teroriste iz srpskih zatvora, ćutali su na pogrom Srba 2004. godine na proglašenje tzv. nezavisnosti Kosova 2008. godine, njihov sadašnji predsednik je francuski državljanin dok svima drži patriotske govore i druge lažno optužuje za dvojno državljanstvo.

 

Zaslepljeni potpunim nerazumevanjem situacije u kojoj se Srbija nalazi i opijeni mržnjom prema predsedniku Vučiću, lažne patriote ne prezaju od poziva na fizičko uklanjanje predsednika, koji se iz sve snage bori za mir i očuvanje života kosmetskih Srba. Ovim se nastavljaju pretnje ubistvom predsedniku Vučiću posle nedavnog sramnog mitinga opozicije pred Predsedništvom Srbije.

 

Dok se predsednik Srbije bori za svoju zemlju, nacionalne interese, pripadnici lažnih patriota i opozicionara ponovo šire mržnju i pozivaju na ubistvo. Jasno je da je predsednik Aleksandar Vučić ključni pokretač napretka i stabilnosti naše zemlje, ali očigledno i smetnja mnogima koji žele da našu državu vide poniženu i na kolenima.

 

Napadi, pritisci, pretnje, sve to što stalno i sinhronizovano rade ostaci bivšeg režima, njihovi tajkuni ali i strani centri moći, samo je dokaz da je politika koju vodi predsednik Vučić u najboljem interesu za građane Srbije. Niti će oni našeg predsednika oslabiti, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.

 

Aktuelno

Apoteka Vegafarma (foto: Kolubarske.rs)
Nakon trogodišnje pauze Pre 16 sati 28 minuta

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku zahvaljujući privatnoj apotekarskoj ustanovi "Vegafarma". U saopštenju za javnost RFZO navedeno je da će apoteka u neposrednoj blizini Doma zdravlja biti...  · 4 komentara

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Za manje od godinu dana četiri "događaja" Pre 20 sati 24 minuta

Ćuti se o odgovornosti i uzrocima nesreća u Krušiku

U Krušiku su se, za manje od godinu dana, dogodile četiri nesreće u kojima su povređeni radnici. Svaki put rukovodstvo je saopštavalo da je "formirana Komisija za utvrđivanje svih okolnosti ovog...  · 12 komentara

Apelacioni sud (foto: www.bg.ap.sud.rs)
Piše Danas 29.05.2023

Istoričari o rehabilitaciji Nikole Kalabića

Kalabić nikada nije bio osuđen da bi bio rehabilitovan; najgora stvar u rehabilitaciji Kalabića je zapravo neumesna primena pravnih formalnosti; po Ustavu i zakonu je taj proces završen..., kažu za...  · 9 komentara