SNS (foto: Kolubarske.rs)
SNS (foto: Kolubarske.rs)
02.03.2023, 10:17

Valjevski naprednjaci osuđuju pretnje i pozive na ubistvo predsednika Vučića

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje nastavak pretnji i pozive na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koje na društvenim mrežama šire lažne patriote, navodi u saopštenju za javnost Služba za informisanje valjevskog odbora Srpske napredne stranke.

 

Saopštenje prenosimo u celosti.

 

Predsednik DSS Koštunica pustio je zločinca Kurtija i druge albanske teroriste iz srpskih zatvora, ćutali su na pogrom Srba 2004. godine na proglašenje tzv. nezavisnosti Kosova 2008. godine, njihov sadašnji predsednik je francuski državljanin dok svima drži patriotske govore i druge lažno optužuje za dvojno državljanstvo.

 

Zaslepljeni potpunim nerazumevanjem situacije u kojoj se Srbija nalazi i opijeni mržnjom prema predsedniku Vučiću, lažne patriote ne prezaju od poziva na fizičko uklanjanje predsednika, koji se iz sve snage bori za mir i očuvanje života kosmetskih Srba. Ovim se nastavljaju pretnje ubistvom predsedniku Vučiću posle nedavnog sramnog mitinga opozicije pred Predsedništvom Srbije.

 

Dok se predsednik Srbije bori za svoju zemlju, nacionalne interese, pripadnici lažnih patriota i opozicionara ponovo šire mržnju i pozivaju na ubistvo. Jasno je da je predsednik Aleksandar Vučić ključni pokretač napretka i stabilnosti naše zemlje, ali očigledno i smetnja mnogima koji žele da našu državu vide poniženu i na kolenima.

 

Napadi, pritisci, pretnje, sve to što stalno i sinhronizovano rade ostaci bivšeg režima, njihovi tajkuni ali i strani centri moći, samo je dokaz da je politika koju vodi predsednik Vučić u najboljem interesu za građane Srbije. Niti će oni našeg predsednika oslabiti, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.

 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 9 sati 55 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 16 sati 52 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 16 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara