Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
20.03.2023, 09:03

Da li orkestar zvuči raštimovano?

č: | fb:

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasili su se Branko Vuković, dr Zorica Jocić i Dragutin Kuzmanović potpredsednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju "gospodu iz SPS-a i opozicije".

 

"Mi imamo čime da se pohvalimo i kažemo da smo uradili ono što smo i obećali", pišu u saopštenju naslovljenom "Mi gradimo, Socijalistička partija Srbije sa opozicionim saradnicima obmanjuje građane Valjeva". Troje potpredsednika valjevskih naprednjaka nabraja šta je sve u Valjevu uradila Srpska napredna stranka uz poruku da će "tim putem i nastaviti, jer SNS vodi politiku gradnje, napretka i razvoja koja obezbeđuje sigurnu i svetlu budućnost za našu decu i sve naše sugrađane". 

 

"Danas naši sugrađani prepoznaju ko ih vodi pravim putem, ko se bori i trudi da im obezbedi uslove za pristojan život, sigurnost, mir, profesionalni i lični razvoj", piše u saopštenju koje su potpisali potpredsednici GrO SNS.

 

Navode, između ostalog, da "neće ćutati na manipulisanje istinom za skupštinskom govornicom, kroz saopštenja i konferencije za medije opozicije, a posebno predstavnika Socijalističke partije Srbije u Valjevu koja je svoju višegodišnju vlast obeležila promašenim investicijama i zakonski diskutabilnim i amaterskim potezima koji su naš grad doveli do velikog kočenja i zaostajanja za državnom politikom razvoja".

 

Ovo saopštenje Branka Vukovića, dr Zorice Jocić i Dragutina Kuzmanovića, troje potpredsednika GrO SNS, otvara nekoliko pitanja:

 

Zbog čega se nije oglasio predsednik GrO SNS Lazar Gojković, koji zastupa stranku, nego je to učinilo troje potpredsednika? Da li je ovo saopštenje "dokaz da trenutno orkestar zvuči raštimovano"? Da li Valjevo vodi i "gradi" Srpska napredna stranka ili rukovodstvo grada na čelu sa gradonačelikom Lazarom Gojkovićm?

 

Dan grada je bila prilika da se oglasi gradonačelnik Lazar Gojković, predsednik GrO SNS, da čestita sugrađanima praznik, da kaže: "uradili smo ono što smo i obećali" i da navede sve ono čime rukovodstvo grada ima da se pohvali.

 

Dan grada nije prilika za prepucavanje troje potpredsednika Srpske napredne stranke sa "gospodom" iz SPS i opozicije. Dan grada nije partija, ovaj grad je postojao mnoge pre Srpske napredne stranke i postojaće mnogo posle Srpske napredne stranke!

Aktuelno

Apoteka Vegafarma (foto: Kolubarske.rs)
Nakon trogodišnje pauze Pre 17 sati 18 minuta

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku zahvaljujući privatnoj apotekarskoj ustanovi "Vegafarma". U saopštenju za javnost RFZO navedeno je da će apoteka u neposrednoj blizini Doma zdravlja biti...  · 4 komentara

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Za manje od godinu dana četiri "događaja" Pre 21 sati 14 minuta

Ćuti se o odgovornosti i uzrocima nesreća u Krušiku

U Krušiku su se, za manje od godinu dana, dogodile četiri nesreće u kojima su povređeni radnici. Svaki put rukovodstvo je saopštavalo da je "formirana Komisija za utvrđivanje svih okolnosti ovog...  · 12 komentara

Apelacioni sud (foto: www.bg.ap.sud.rs)
Piše Danas 29.05.2023

Istoričari o rehabilitaciji Nikole Kalabića

Kalabić nikada nije bio osuđen da bi bio rehabilitovan; najgora stvar u rehabilitaciji Kalabića je zapravo neumesna primena pravnih formalnosti; po Ustavu i zakonu je taj proces završen..., kažu za...  · 9 komentara