Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
09.04.2023, 06:03

Čestitka gradonačelnika za katolički Uskrs

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku župniku Rimokatoličke Župe Svete Obitelji Leonidu Bevzi, povodom Uskrsa.

 

"U susret velikom prazniku, koji se slavi po gregorijanskom kalendaru-Uskrsu, svim sugrađanima katoličke veroispovesti, Vašoj crkvenoj zajednici i Vama lično upućujem čestitke i najlepše želje.

 

Želim da nam i ova godina prođe u zdravlju, radosti, sreći i uspesima na svim nivoima. Valjevo je bilo i ostalo grad velikog srca u kome ima mesta za sve ljude i u kome svi živimo poštujući različitosti, učeći jedni od drugih i deleći dobro i zlo.

 

Imamo veliku dužnost prema našim potomcima i obavezu prema našim precima da učinimo sve da negujemo mir, čuvamo sve dobro što smo nasledili i stvaramo velike stvari za budućnost", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

 

Aktuelno

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 4 sati 40 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...