Mini akva park u SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
Mini akva park u SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
27.05.2023, 07:20

Poskupeo ulaz za petničke bazene

č: | fb:

Ulaznice za bazene u Sportsko-rekreativnom centru "Petnica" ove kupališne sezone biće skuplje u odnosu na prethodnu godinu. Cena dnevne karte je poskupela sa 250 na 300 dinara, ulaz posle 15 časova koštaće 200 dinara, koliko će koštati i učenička karta, kolektivna i ulaznica za penzionere iznosiće 150 dinara.

 

Poskupela je i mesečna karta sa 2.500 na 3.000 dinara, dok je sezonska ulaznica skuplja za 1000 dinara za koju će ove sezone kupači morati da izdvoje 6.000 dinara.  

 

Pravo na besplatan ulaz na petničke bazene imaju deca do sedam godina, đaci dobitnici "Vukove" diplome i samohrani roditelji sa dvoje i više dece.

 

Kako je najavljeno iz UFK "Valis", koja gazduje bazenima u SRC Petnica, ovogodišnja sezona kupanja počeće najverovatnije u sredu 31. maja, što zavisi od vremenskih uslova.

 

 

Aktuelno

Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare Ski Resort Pre 59 minuta

Avantura i muzika na Divčibarama za prvomajske praznike

Divčibare Ski Resort, koje upravlja ski stazom Crni vrh, pripremilo je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti na Divčibarama za prvomajske praznike. Za ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...