Klisura reke Gradac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Klisura reke Gradac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
23.07.2023, 14:57

Nastradao muškarac u kanjonu reke Gradac

č: | fb:

U kanjonu reke Gradac je u subotu uveče nastradao D.M. (53) iz Valjeva koji je najverovatnije pao niz liticu, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Kako saznajemo, u subotu je nekoliko njih kampovalo u mestu Livadice pored reke Gradac, odakle su se oko 20 časova uputili prema konjičkom klubu u mestu Belić. Prema navodima kampera, sa kojima je bio i nasradali D.M, on se kretao na začelju kolone. U jednom trenutku su uočili da njihov prijatelj nije u koloni, a da se na stazi nalazi njegov ranac, te su zaključili da je pao niz liticu.

 

Nakon prijave, izašli su valjevski policajci i vatrogasno-spasilačka jedinica, koja je pronašla beživotno telo. Po nalogu dežurnog zamenika višeg javnog tužioca telo nastradalog muškarca je preneto u Zdravstveni centar Valjevo gde će biti obavljena obdukcija.

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 2 sati 5 minuta

GIK proglasila sedam izbornih lista

Rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore koji se održavaju 2. juna, istekao je u ponoć. Gradska izborna komisija proglasila je sedam izbornih lista za izbore za Skupštinu grada Valjeva.

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Hronika Pre 3 sati 31 minuta

Sekirom naneo teške povrede bivšoj partnerki

Valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva zbog sumnje da je bivšoj partnerki M.B. (36) iz Valjeva sekirom zadao više udaraca u glavu i naneo joj teške telesne povrede,...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 11.05.2024

Pokušao da opljačka menjačnicu

Policija u Ljigu je uhapsila D. Đ. (2003) iz okoline Kosjerića. On se sumnjič da je u petak u prepodnevnim satima pištoljem pretio radnici u menjačnici, nakon čega je ona aktivirala alarm.  · 1 komentar