Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
24.08.2023, 12:39

Jovo Bakić na protestu "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Jedanaesti protestni skup "Valjevo protiv nasilja" biće održan u četvrtak 24. avgusta 2023. godine, sa početkom u 19 časova, na Gradskom trgu.

 

Prema najavi organizatora, na Gradskom trgu građanima će se obratiti i na pitanja odgovarati čovek kome je vlast crtala metu na čelu, čovek od koga su se mnogi ogradili jer je jasno i glasno rekao ono što većina nas misli -profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Jovo Bakić.

 

Nakon rograma na Gradskom trgu krenuće se u novu protestnu šetnju gradskim ulicama.

 

"Valjevo drži čas Demokratije, Slobodna reč ponovo stanuje u našem gradu! Nema nazad!", poručuje, u pozivu za deseti građanski protest "Valjevo protiv nasilja", Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator.

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 13 sati 11 minuta

GIK proglasila sedam izbornih lista

Rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore koji se održavaju 2. juna, istekao je u ponoć. Gradska izborna komisija proglasila je sedam izbornih lista za izbore za Skupštinu grada Valjeva.  · 4 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Hronika Pre 14 sati 37 minuta

Sekirom naneo teške povrede bivšoj partnerki

Valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva zbog sumnje da je bivšoj partnerki M.B. (36) iz Valjeva sekirom zadao više udaraca u glavu i naneo joj teške telesne povrede,...