Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
23.12.2023, 14:34

Tužilaštvo istražuje izborne rezultate u selu Krčmar

č: | fb:

Više javno tužilaštvo u Valjevu obaveštava javnost da je Osnovnom javnom tužilaštvu u Mionici, Policijska stanica u Mionici dostavila izveštaj o prijavljenim nepravilnostima tokom decembarskih izbora 2023. godine u selu Krčmar, Opština Mionica zbog sumnje da se može raditi o krivičnom delu falsifikovanje rezultata glasanja iz čl. 161.KZ.

 

Povodom nevedenog izveštaja Osnovno javno tužilaštvo u Mionici je od Policijske stanice tražilo proveru navoda izveštaja, pribavljanje izbornog materijala i obavljanje razgovora sa licima koja imaju saznanja o predmetnom događaju.

Aktuelno

 (foto: )
Jubilej Pre 16 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 19 sati 37 minuta

GIK se poigrava sa izbornim listama!?

Gradska izborna komisija usvojila je prigovor na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad" i donela odluku o poništenju te izborne liste. Prigovor podneli revnosni birači, a predsednik GIK...  · 6 komentara

Pokret sad (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 16 minuta

Pokret Sad ulaže žalbu i podnosi krivične prijave

Nakon što je Gradska izborna komisija (GIK) usvojila prigovor jednog birača na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad – dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – Drugačije" i ponišila Rešenje...  · 2 komentara