Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
31.12.2023, 12:35

Pojačana policijska kontrola tokom novogodišnjih i božićnih praznika

č: | fb:

U cilju unapređenja bezbednosti tokom novogodišnjih i božićnih praznika, saobraćajna policija Policijske uprave u Valjevu pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju na putevima kako grada Valjeva tako i ostalih opština u Kolubarskom okrugu, saopšteno je iz PU Valjevo.

 

Zbog pojačane frekvencije saobraćaja koja se očekuje u narednom periodu akcenat će biti na otkrivanju i sankcionisanju saobraćajnih prekršaja koji su najčešći uzročnici saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama, pogotovu na vožnju pod dejstvom alkohola.

 

"Apelujemo na sve vozače da budu savesni, da se odgovorno ponašaju u saobraćaju i poštuju propise, a pogotovo da u ovim prazničnim danima ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer na taj način dovode u opasnost svoj, ali i živote ostalih učesnika u saobraćaju. Takođe, podsećamo ih da poštuju ograničenje brzine i da prilagode vožnju uslovima i stanju na kolovozu. Policijska uprava u Valjevu svim građanima želi srećne praznike i bezbednu 2024. godinu", navodi se u saopštenju valjevske policije.

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 21 sati 55 minuta

GIK proglasila sedam izbornih lista

Rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore koji se održavaju 2. juna, istekao je u ponoć. Gradska izborna komisija proglasila je sedam izbornih lista za izbore za Skupštinu grada Valjeva.  · 4 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Hronika Pre 23 sati 20 minuta

Sekirom naneo teške povrede bivšoj partnerki

Valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva zbog sumnje da je bivšoj partnerki M.B. (36) iz Valjeva sekirom zadao više udaraca u glavu i naneo joj teške telesne povrede,...