Policija (foto: kolubarske.rs)
Policija (foto: kolubarske.rs)
13.02.2024, 07:50

Nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila M. C. (1986), državljanina Turske, V. I. (1978), državljanina Moldavije, kao i L. K. (1993) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

 

Policija je u okolini Valjeva, u "renou" kojim je upravljao M. C. pronašla pet migranata, u "mercedesu" koji je vozio V. I. jednog, a u "fordu" kojim je upravljao L. K. šest migranata.

 

Kod L. K. je pronađena i jedna tableta za koju se sumnja da se nalazi na spisku psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 5 sati 22 minuta

GIK proglasila sedam izbornih lista

Rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore koji se održavaju 2. juna, istekao je u ponoć. Gradska izborna komisija proglasila je sedam izbornih lista za izbore za Skupštinu grada Valjeva.  · 4 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Hronika Pre 6 sati 48 minuta

Sekirom naneo teške povrede bivšoj partnerki

Valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva zbog sumnje da je bivšoj partnerki M.B. (36) iz Valjeva sekirom zadao više udaraca u glavu i naneo joj teške telesne povrede,...