POKS (logo)
POKS (logo)
24.04.2024, 06:55

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

č: | fb:

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

 

"Od Valjeva je krenuo i Prota Mateja, podigavši ustanak. Po ugledu na njega, krenućemo i mi. Prvo da oslobodimo Valjevo od crvene kuge, a potom ćemo primer slediti i u drugim gradovima", navodi se u saopštenju.

 

POKS Valjevo će na izbore izaći pod imenom "Ujedinjena patriotska opozicija", koja je formirana na Blagovesti. "Kao što smo najavili, sa naše strane neće biti prljave i nečovečne kampanje, i istu očekujemo i od predstavnika vlasti i opozicije. Mi ćemo pokazati jedno istinsko, kraljevsko, gospodstvo. Pozivamo vlast i opoziciju na fer borbu, za koju smo se spremali mesecima u nazad", izjavila je Predsednica Gradskog odbora POKS-a Valjevo Marija Ilić.

 

"Ujedinjenu patriotsku opoziciju" čine valjevski Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), pokret "Mi – snaga naroda, dr Branimir Nestorović" i Monarhistički klub Valjevo.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 17 sati 59 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara