Radovi na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
Radovi na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
28.05.2014, 11:28

Zatvoren deo Ulice vojvode Mišića

č: | fb:

Od danas je za saobraćaj zatvoren deo Ulice vojvode Mišića, od Pantićeve do Karađorđeve, zbog radova na dva kraka toplovoda, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Gradskoj toplani.

Jedan krak je iz porte crkve Pokrova presvete Bogorodice (stara crkva) ka Katastru, Zubnoj poliklinici i Hali sportova. Taj krak račva se i ide Ulicom vojvode Mišića do Pantićeve u koju ulazi desetak metara. Za sada neće biti nastavka ka Tehničkoj školi.

Drugi krak ide od zgrade nekadašnjeg Mlečnog restorana na Desankinom vencu, pa levom stranom Ulice vojvode Mišića u Karđorđevu, a dalje Karađorđevom do Oficirskog doma i „Pireus“ banke na Jadru. To je deo posla na širenju toplovodne mreže, koji je započet prošle godine.

Radovi kod Hale sportova

Radovi kod Hale sportova (Foto: Đorđe Đoković)

Hala na toplovodu?

Na prvi pogled, biće rešeni problemi zagrevanja Hale sportova, koja se sada greje iz sopstvene kotlarnice na lož ulje. Međutim, taj sistem koncipiran 1970-tih godina prošlog veka, podrazumeva uduvavanje toplog vazduha u sistem zagrevanja hale. Novim toplovodom stiže vrela voda, pa je nužno sistem „potpuno preraditi“, što je dodatni nemali trošak, pa je pitanje kada će za njega biti novca, koji UFK „Valis“, koji gazduje sportskim objektima, nema iz budžetskih sredstava za redovno poslovanje i investiciono održavanje.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 3 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...