Poledica (foto: Đorđe Đoković)
Poledica (foto: Đorđe Đoković)
31.12.2014, 11:03

Padova na ledu minimalno... "Pao sistem" u policiji

č: | fb:

Prvi sneg i led doneli su i povrede sugrađana. Na Ortopedskom odeljenju Valjevske bolnice danas je Kolubarskim.rs rečeno kako je broj povreda manji od uobičajenog u sličnim situacijama. “U prethodna dva dana bio je po jedan lom ekstremiteta, što je manje i od očekivanog s obzirom na naša ranija iskustva. Izgleda da su nas sugrađani poslušali, pa se manje kreću po ledu, a ako to i čine vrlo su oprezni”, kazao nam je dr Milić Kovačević, ortoped.

“Pao sistem” u SUP-u

Valjevci od juče od 10.00 sati ne mogu da registruju vozila zbog toga što je “pao (računarski) sistem”, pa je slična situacija u čitavoj Srbiji. Čekaonice su prepune, građani su nervozni, službenici na šalterima ispaštaju ni krivi, ni dužni. Revnosni su jedino saobraćajni policajci, koje uredno “love” neregistrovana vozila na ulicama i prilazima gradu. Posebno će nagraistai oni, koji zbog “palog sistema” nisu dobili tablice. Njima sleduju kazneni bodovi, oduzimanje dozvole na određeni vremenski rok i nemala novčana kazna!

Besplatan parking

Zbog neočišćenog snega i leda na ulicama parking se ne plaća. Potom dolaze novogodišnji praznici, pa se parking takođe ne plaća. Slično će biti i za Božić, a besplatan parking potrajaće i u onim danima u kojima, moguće, bude dodatnog snega i leda. Zaposleni u parking servisu preraspoređeni su na druge poslove poput uklanjanja snega i leda sa javnih gradskih površina.

 

Aktuelno

Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Nakon saslušanja Pre 17 sati 11 minuta

Trojici inženjera "Krušika" određen pritvor

Trojici inženjera "Krušika", koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo špijunaža, određen je pritvor do 30 dana, saznaju Kolubarske.rs. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja...  · 9 komentara