Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
11.04.2015, 16:43

Valjevo među deset najtoplijih gradova

č: | fb:

Valjevo je danas sa 24 stepena bilo među najtoplijim gradovima u Srbiji. Praktično smo za samo jedan dan iz zimske jakne uleteli u majicu kratkih rukava, i uživali u sunčanom i toplom danu. Bile su pune bašte većine gradskih kafiće, najmlađi su se „izvezli u šetnju" rolerima, živo je bilo na trgu kod Desanke i vojvode Mišića. Šetača je bilo i u parku Pećina i na Gradcu. Čini se da je ovo lepo vreme iznenadilo i one, koji se staraju o našim parkovima, pre svega one koji brinu o klisuri reke Gradac.

No, nećemo kritikom kvariti sunčan i lep pretpraznični dan. O uređenim ili neuređenim parkovima, posebno o Gradcu i njegovoj okolini otvorićemo priču odmah nakon praznika.

Devojački vir

Devojački vir (Foto: Đorđe Đoković)

Deo Gradca kod Šarenog platna

Deo Gradca kod Šarenog platna (Foto: Đorđe Đoković)

I sutra nas, na Vaskrs, očekuje sunčan i topao dan. Prema najavi meteorologa sutra će jutarnja temperatura biti 11, maksimalna dnevna 22 stepena, uz mogući kišu krajem dana. U ponedeljak, slično vreme kao i u nedelju, sa malo više oblaka, jutarnja temperatura biće 11, maksimalna dnevna 21 stepen. 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 10 sati 26 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 13 sati 15 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.