Park kod Limenke (foto: Đorđe Đoković)
Park kod Limenke (foto: Đorđe Đoković)
17.04.2015, 10:16

Ponovo rade fontane

č: | fb:

Gradska direkcija, JKP „Vidrak” i Zavod za zaštitu spomenika kulture otpočeli su prolećno sređivanje parkovskih površina i trgova, što, osim održavanja zelenih površina i cveća, podrazumeva i puštanje u rad javnih fontana i čišćenje skulptura.

Fontana na Desankinom vencu

Fontana na Desankinom vencu (Foto: Đorđe Đoković)

Nakon zimske pauze uključena su fontane kod limenke i „zmija” na Desankinom vencu, dok će danas biti puštena i fontana „kod sata” u Knez Miloševoj ulici. „Vidrak” je zadužen za održavanje zelenih površina, dok Zavod za zaštitu spomenika sređuje skulpture u parku kod Limenke.

Skulptura u parku kod Limenke

Skulptura u parku kod Limenke (Foto: Đorđe Đoković)

U toku je tender za održavanje trgova, tačnije za radove na zameni oštećenih ploča na Desankinom vencu i na Gradskom trgu. Uskoro će biti objavljen tender za nabavku mobilijara, klupa i đubrijera, koje će biti postavljene u centru grada i u parkovima. 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 3 sati 56 minuta

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 23 sati 25 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...