Marina Maljković i Stanko Terzić (foto: www.valjevo.rs)
Marina Maljković i Stanko Terzić (foto: www.valjevo.rs)
20.08.2015, 12:55

Prijem za zlatne košarkašice

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić priredio je danas prijem za selektorku ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marinu Maljković, košarkašice Dajanu Butuliju i Ivanu Marković i dr Boška Đukanovića. Čestitajući na velikom uspehu, osvajanju zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, gradonačelnik je rekao da su košarkašice ponos svih nas. „Uz odličnog selektora, naše košarkašice je krasio i dobar timski duh, pa uz sve to i dobri rezultati nisu izostali. Ovo je samo još jedna potvrda da su naši sportisti najbolji ambasadori Srbije u svetu. Zahvaljujem se i dr Bošku Đukanoviću za velike napore koje ulaže za unapređenje košarke i sporta u Valjevu. Njegova pomoć i podrška od višestrukog je značaja ne samo za naš grad već i šire“, poručio je gradonačelnik Stanko Terzić.

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković ocenila je da su košarkašice osvajanjem zlatne medalje na Evropskom prvenstvu ostvarile svoj san. Ona je dodala da je ovakvom rezultatu prethodio četvorogodišnji naporan rad koji je krunisan titulom.

Marina Maljković je na današnjem prijemu kod gradonačelnika najavila dolazak u Valjevo košarkaškog tima koji ona trenira u francuskom gradu Lion. Biće to prilika, kako je rekla, da se razgovara o saradnji između tima iz Francuske i valjevskog Metalca.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 20 sati 6 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 22 sati 55 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.