Raskrsnica Pantićeve i Dušanove ulice (foto: Đorđe Đoković)
Raskrsnica Pantićeve i Dušanove ulice (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2016, 09:32

„Jugo“ upao u kanal za toplovod

č: | fb:

U blizini raskrsnice Dušanove i Pantićeve ulice, u kojoj se gradi tolovod, u kanal je upao "jugo", a u ovoj nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći vozač nije povređen. Prema nepotvrđenim informacijama vozač "juga", koji se kretao Pantićevom ulicom, od Tehničke škole prema Dušanovoj ulici, umesto da skrene levo ili desno zbog znaka zabrane saobraćaja i vidljivih radova na ulici, on je produžio pravo i upao u rov dubok jedan metar. Vozač, koji je bio sam u automobilu, nije povređen, a kako saznajemo nije bio u alkoholisanom stanju.

Radnici koji su jutros bili na gradilištu kažu da su radovi propisno obeleženi, "sa kilometar se vidi iskopana ulica", otuda im je nejasno kako je u kanalu završio "jugo", koji je jutros izvađen uz pomoć "pauka".

Radovi u Pantićevoj ulici

Radovi u Pantićevoj ulici (Foto: Đorđe Đoković)

Radovi u Pantićevoj biće završeni do kraja juna

 

Ovog prepodneva gradilište u Pantićevoj ulici obišli su zamenik gradonačelnika Žarko Kovač, pomoćnik direktora za investicije Gradske toplane Dragan Despotović i tehnički direktor Gradske Toplane Žarko Vuković. 

Kovač, koji upravlja projektom širenja toplovodne mreže u gradu, kaže da je na terenu kako bi video dokle su stigli i da li su sinhronizovani građevinski i mašinski radova na širenju toplovodne mreže, koji su počeli sredinom maja, i vodovodni radovi, koji su tek počeli, u Pantićevoj ulici. Zadovoljan je brzinom radova i najavljuje da će biti završeni do kraja juna, kada će za saobraćaj bitri otvorena Pantićeva ulica.

On dodaje da je rok za završetak gradnje toplovoda u Pantićevoj od Ulice vojvode Mišića do Tehničke škole kraj jula, ali su radovi ubrzani zbog toga što je ugrožen i značajno otežan saobraćaj u gradu s obzirom na to da su, pored Pantićeve, zatvoreni deo Karađorđeve i Sinđelićeve ulice, a do nedavno je bila zatvorena i jedna deonica „duplih traka”.  

Radovi u Pantićevoj ulici

Radovi u Pantićevoj ulici (Foto: Đorđe Đoković)

Kovač najavljuje da će za tri dana biti završeni mašinski radovi na priključcima u Pantićevoj ulici, od Vojvode Mišića do Dušanove ulice, i dok se to ne završi neće početi radovi od Dušanove do Tehničke škole. Sledeće nedelje biće zatvorena za saobraćaj raskrsnica Karađorđeva i Dušanova, što će biti blagovremeno najavljeno.

Zamenik gradonačelnika Žarko Kovač kaže da je od danas za saobraćaj otvorena desna traka Sinđelićeve ulice, pravac od Petog puka ka gradu, dok će se prema Petom puku koristiti ulica Ljube Kovačevića.

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 11 sati 4 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara