Gradski odbor SNS  (foto: Đorđe Đoković)
Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
03.10.2016, 18:22

Borko Aleksić, Miroslav Pimić i Marijana Stanojević nova energija SNS

č: | fb:

Potpredsednici valjevskih naprednjaka su Borko Aleksić, šef kabineta gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, i Miroslav Pimić, aktuelni pomoćnik gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, odlučio je večeras GrO SNS, saznaju Kolubarske.rs u vrhu stranke.

Takođe je odlučeno da sekretar valjevskih naprednjaka bude ekonomski tehničar Marijana Stanojević, odbornica u Skupštini grada, umesto dosadašnjeg diplomiranog pravnika Mihaila Milutinovića, aktuelnog zamenika predsednika Skupštine grada. Komercijalista Miroslav Gajić, odbornik u Skupštini grada, izabran je za šefa Izbornog štaba Gradskog odbora SNS.

 

Na večerašnjoj sednici GrO smenjeni su dosadašnji potpredsednici stranke Janko Gagić i dr Dobrivoja Grujičića, direktor Opšte bolnice uz obrazloženje da je "vreme da se valjevski naprednjaci podmlade i dobiju novu energiju". Podmlađivanje Gradskog odbora podržao je i predsednik IO SNS Darko Glišić, koji je ranije danas za Kolubarske.rs izjavio da je sugerisao predsedniku GrO Slobodanu Gvozdenoviću da novoizabrani potpredsednici treba da budu kredibilni i kadri da ponesu ni malo lak teret funkcije, ali i da ne sagore brzo u tom poslu.

"Da li je promena bila dobra, analiziraćemo već u februaru sledeće godine. Tada ćemo ocenjivati i predsednika valjevskih naprednjaka u smislu da li je njegov izbor bio dobar", rekao je za Kolubarske.rs Darko Glišić.

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara