Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
09.07.2014, 11:35

Sukob učenika i političkih učitelja

č: | fb:

Nedavna događanja na sednici Skupštine grada Valjeva po ko zna koji put dokazuju da Valjevke i Valjevci ničim nisu zaslužili ovakvu lokalnu vlast, saopštila je danas Demokratska stranka koja osuđuje ovakvo ponašanje odbornika i traži hitno uvođenje reda u rad Skupštine grada Valjeva.

Neprimereno ponašanje doskorašnjih koalicionih partnera (mada je teško više i utvrditi ko je uopšte deo te koalicije), njihovo međusobno psovanje, prozivanje za lopovluk i gotovo fizičko razračunavanje su pokazali na kom civilizacijskom nivou je naša lokalna vlast. Građanima Valjeva preostaje samo da se stide ljudi koji ih navodno predstavljaju u najvišim organima vlasti našeg grada.

U poslednjoj u nizu incidentnih situacija jedna grupa odbornika koja je uvek služila kao oružje za obračun sa političkim protivnicima SPS-a i SNS-a se otrgla kontroli i okrenula protiv svojih stvoritelja. Na ovom zasedanju su samo iskoristili sve ono što su ih naučili upravo oni koji su njima manipulisali godinama unazad. Svojevremeno su vrlo glasno i lažnim optužbama napadali Demokratsku stranku, a danas su se valjda nezadovoljni nagradama koje su dobili za takvo ponašanje okrenuli protiv svojih doskorašnjih nalogodavaca i učitelja. Dok je meta bila Demokratska stranka takvo ponašanje im nije smetalo. Štaviše, veoma im je prijalo. Danas se suočavaju sa rezultatima sopstvenog političkog eksperimenta koji im je eksplodirao u lice.

Saga o valjevskoj „HAOS“ koaliciji se nastavlja. Građani žive sve gore, zaključuje valjevski odbor DS u saopštenju dostavljenom medijima.

Aktuelno