Mihailo Milutinović (foto: Đorđe Đoković)
Mihailo Milutinović (foto: Đorđe Đoković)
09.07.2014, 12:18

Nema podela u SNS

č: | fb:

U SNS nema podela, svi članovi su dužni da poštuju volju većine, a dr Slobodan Gvozdenović je poverenik Gradskog odbora u Valjevu, rekao je danas šef pravnog tima Mihailo Milutinović na konferenciji za novinare.

„Svima je, koji su to hteli da čuju, jasno stavljeno do znanja da je dr Gvozdenović povreneik. To što nema papira ne znači ništa zbog toga što naš predsednik Aleksandar Vučić radi mnogo važnije stvari i svakodnevno potpisuje sudbonosne papire za Srbiju“, precizirao je Milutinović.

Dodao je da će SNS, kao velika i ozbiljna stranka, vcrlo brzo i efikasno rešiti eventualne probleme koji opterećuju rad Gradskog odbora. „Formirali smo resorne timove od kompetentnih ljudi, koji će brzo biti predstavljeni javnosti. Radi se kao u sred izborne kampanje“, kazao je Milutinović.

Na pitanje Kolubarskih.rs, odgovorio je da je SNS od 1. maja otkazala zakup prostorija u montažnoj zgradi u Železničkoj ulici, te da ne zna da li su i po čijem odobrenju tzv. nezadovoljni naprednjaci smešteni tamo. Po svemu, adresa za odgovor na to pitanje je nadležna komisija Gradske skupštine, čiji je predsednik Jovan Luikić (SPS), zamenik predsednika gradskog parlamenta.

Milutinović se osvrnuo i na zasedanje Gradske skupštine, 4. jula. Ocenio je da su se naprednjaci ponašali odgovorno podržavajući rebalans budžeta, ali da nisu glasali za izmene Statuta grada, koje nisu prihvaćene, što ukazuje na probleme u koaliciji na vlasti zbog toga što minorni koalicioni partneri imaju prevelike političke zahteve.

Takođe, Milutinović je podsetio i na to da je SNS ranije naterala vlast da preoblikuje dnevni red zasedanja gradskog parlamenta od 20. maja, a potom i da se 2. jula izbori za to da se Vodovodu ne odobri kreditno zaduživanje, odnosno nabavka novog službenog automobila.

Na pitanje Kolubarskih.rs, Milutinović nije imao jasan stav o sinoćnjem napadu grupe mlađih ljudi na aktiviste NVO „Žene u crnom“ s obzirom na to da se nije znalo o čemu se radi iako su naprednjaci sinoć od 19.00 sati imali sastanak Gradskog odbora i videli deo onoga što se događalo na Gradskom trgu.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 16 sati 11 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 11 sati 36 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar