Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
27.05.2017, 15:05

Uhapšeni dileri

č: | fb:

Valjevska policija je u dve odvojene akije uhapsila tri osobe osumnjičene za dilovanje droge i zaplenila oko 760 grama marihuane.

 

Policija je uhapsila i po nalogu višeg javnog tužioca odredila zadržavanje do 48 časova M. V. (1996) , F. A. (1996) i V. P. (1977) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju, prilikom pretresa stana osumnjičenih M. V. i F. A, policija je pronašla oko 30 grama marihuane, spakovane u više plastičnih kesica.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

 

U drugoj akciji, policija je u sklopu porodičnog domaćinstva V. P. pronašla 29 zasađenih biljaka marihuane ukupne težine 549 grama, opremu i sredstva za uzgajanje, a prilikom pretresa kuće i vozila osumnjičenog, pronađeno je još 6 biljaka marihuane, težine oko 167 grama, kao i 13 plastičnih kesica marihuane, ukupne težine oko 13 grama.

 

Osumnjičeni V. P. će u zakonskom roku biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 18 sati 3 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju 2.05.2024

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara