Akcija na Ilindan u Novom Naselju (arhiva 2015.) (foto: Đorđe Đoković)
Akcija na Ilindan u Novom Naselju (arhiva 2015.) (foto: Đorđe Đoković)
02.08.2017, 07:32

Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Ilindan

č: | fb:

Tradicionalno, u okviru Ilindanskog vašara danas će biti organizovana velika akcija dobrovoljnog davanja krvi za potrebe Opšte bolnice Valjevo, saopšteno je iz Crvenog krsta. Akcija će biti održana u porti Crkve Sv. Georgija u Novom Naselju, od 10 do 16 časova.

 

Kako se navodi u saopštenju, akciju organizuju Crkvena opština Novo Valjevo, Crveni krst Valjevo i Služba za transfuziju krvi Opšte bolnice Valjevo.

 

"Zato, učinite najviše što možete na Ilindan, ulepštjte dan sebi i drugima – dajte krv. Pozivamo sve sugrađane da dolaskom na ovu akciju – iskažu humanost na delu", navodi se u pozivu Crvenog krsta.

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 16 sati 25 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 16 sati 26 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...