Slobodan Gvozdenović (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Slobodan Gvozdenović (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2018, 06:53

Slobodan Gvozdenović odlično radi!

č: | fb:

Izvršni odbor SNS daje punu podršku predsedniku Gradskog odbora Slobodanu Gvozdenoviću, koji je i gradonačelnik Valjeva.

 

Ovo je, kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju iz više izvora iz SNS-a, u subotu na sastanku valjevskog odbora saopštio potpredsednik IO SNS Branislav Malović, koji je rekao da je vrh partije zadovoljan radom i angažovajem Slobodana Gvozdenovića, kako u stranci, tako i u Gradu.

 

"Njemu je najteže, rekao je Malović", prenose izvori Kolubarskih.rs. Malović je još rekao da "Gvozdnovića opanjkavaju njegovi najbliži saradnici iz Gradske uprave i da raznim informacijama svakodnevno opterećuju predsednika IO SNS Darka Glišića". Malović je najavio da će vrlo brzo saopštiti imena tih koji "opanjakavaju Gvozdenovića" i da će protiv njih biti preduzete konkretne mere.

 

Potpredsednik Izvršnog odbora, kako navode izvori Kolubarskih.rs, nije obrazložio čime je zadovoljan vrh Srpske napredne stranke, šta je to dobro i uspešno uradio Gvozdenović kako u partiji, tako i u Gradu.

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs, na sastanku u subotu najviše vremena i pažnje bilo je posvećeno predstojećim izborima u mesnim zajednicama.

 

"Najviše je bilo reči o tome kako SNS u Valjevu treba da se pripremi i organizuje za te mesne izbore koji će biti održani u septembru. A prema našim saznanjima na tim izborima učestvovaćemo samo mi jer druge partije, pre svih SPS i DS, nisu zainteresovane", kaže sagovornik Kolubarskih.rs.


Tri dana ranije sve je bilo drugačije...

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs, potpredsednik IO SNS Branislav Malović bio je na sastanku valjevskih naprednjaka u utorak (14.08.) i tada je kritikovao rad predsednika Gradskog odbora Slobodana Gvozdenovića.

 

Nakon tog sastanka, Malović je navodno postavljen za koordinatora valjevskih naprednjaka, a spekulisalo se da su u Gradski odbor uvedene čak i privremene mere.  

 

Naš izvor navodi da je Malovića za koordinatora imenovao lično Darko Glišić, predsednik IO SNS, zbog toga što je centrala "nezadovoljna radom stranačkih organa u Valjevu, ali i situacijom u gradu, stanjem u pojedinim javnim preduzećima i ustanovama, pre svih u Vidraku, Poletu i Domu zdravlja".

 

Navodno, zadatak Branislava Malovića je bio da narednih mesec dana prati i kontroliše rad Gradskog odbora, kao i da predloži mere za rešavanje problema, što ne isključuje i "brze izbore u GrO SNS".

 

"O uvođenju privremenih mera u lokalnu upravu, gde su naprednjaci nosioci vlasti na čelu sa gradonačelnikom Slobodanom Gvozdenovićem, na sastanku u utorak nije bilo reči i pored toga što ima primedbi na stanje u Gradu, trošenje budžetskih para, zapošljavanja, kao i primedbi na pojedine odluke koje je donela Skupština grada, poput onih o povećanju odborničkih dnevnica i nadoknada za rad u gradskim komisijama", rekao je nakon sastanka u utorak sagovornik Kolubarskih.rs.

 

Tri dana kasnije desio se dramatičan preokret. Gvozdenović odlično radi, u Valjevu je sve u najboljem redu, "valjevski odbor SNS-a je, posle ubskog, najbolje organizovan odbor u Kolubarskom okrugu". Gvozdenović uživa punu podršku vrha partije. Jedini problem su saradnici koji ga "opanjkavaju".

 

 

 

 

Aktuelno

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara