Prostorije SNS u Valjevu
Prostorije SNS u Valjevu
22.10.2018, 06:51

“Rezultati su odgovor građana na izuzetan rad gradonačelnika”

č: | fb:

"Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka odneli su ubedljivu pobedu i na izborima za Skupštinu u svih 15 gradskih mesnih zajednica, tri sedmice nakon izbora za Skupštine seoskih mesnih zajednica na teritoriji Grada Valjeva", saopštio je GrO SNS nakon jučerašnjih izbora za gradske mesne zajednice. 

 

U saopštenju se navodi da je "koordinator za Kolubarsko-mačvanski okrug, Branislav Malović zadovoljan postignutim uspehom, naglašava da ovi rezultati, zapravo, jesu odgovor građana na izuzetan rad lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom dr Slobodanom Gvozdenovićem  koji jednako vodi brigu kako o seoskom, tako i gradskom području na teritoriji Grada Valjeva".

 

"Valjevci su još jednom potvrdili koliko veruju svom predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je na čelu Srpske napredne stranke, najjače stranke u Srbiji. Značaj ove pobede jeste još veći jer je doneta upravo na dan proslave desetogodišnjice od osnivanja SNS, koji se danas slavi u Kraljevu", navodi se u saopštenju valjevskih naprednjaka nakon jučerašnjih izbora za mesne zajednice.

 

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 1 sati 25 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 1 komentar

Saop[tenje Pre 1 dan 3 sati

Voda u Kamenici je za piće

JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti...  · 1 komentar