Prostorije SNS u Valjevu
Prostorije SNS u Valjevu
22.10.2018, 06:51

“Rezultati su odgovor građana na izuzetan rad gradonačelnika”

č: | fb:

"Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka odneli su ubedljivu pobedu i na izborima za Skupštinu u svih 15 gradskih mesnih zajednica, tri sedmice nakon izbora za Skupštine seoskih mesnih zajednica na teritoriji Grada Valjeva", saopštio je GrO SNS nakon jučerašnjih izbora za gradske mesne zajednice. 

 

U saopštenju se navodi da je "koordinator za Kolubarsko-mačvanski okrug, Branislav Malović zadovoljan postignutim uspehom, naglašava da ovi rezultati, zapravo, jesu odgovor građana na izuzetan rad lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom dr Slobodanom Gvozdenovićem  koji jednako vodi brigu kako o seoskom, tako i gradskom području na teritoriji Grada Valjeva".

 

"Valjevci su još jednom potvrdili koliko veruju svom predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je na čelu Srpske napredne stranke, najjače stranke u Srbiji. Značaj ove pobede jeste još veći jer je doneta upravo na dan proslave desetogodišnjice od osnivanja SNS, koji se danas slavi u Kraljevu", navodi se u saopštenju valjevskih naprednjaka nakon jučerašnjih izbora za mesne zajednice.

 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 6 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...