Organizovano za Beograd (foto: Đorđe Đoković)
Organizovano za Beograd (foto: Đorđe Đoković)
17.01.2019, 15:32

"Putin je iskorišćen da bi vlast organizovala kontramiting"

č: | fb:

Poverenje građana je izgubljeno, nezadovoljstvo Valjevci, kao i čitava Srbija, sve glasnije i sve slobodnije izražavaju, primetan je bojkot manifestacija koje organizuje grad Valjevo, navodi u saopštenju Savez za Srbiju i Gradski odbor DS.

 

Demokrate kao dokaz da građani bojkotuju manifestacije izdvajaju neke poput Oskara popularnosti, dočeka Nove godine na Divčibarama, Srpske nove godine na Trgu. Na sve ove događaje jedva da je došlo po 200 ljudi, uprkos rekordnim izdvajanjem novca iz budžeta i pozivima članovima i ucenjenih ljudi.

 

"Vrhunac je današnji odlazak u Beograd, na doček Vladimira Putina. Recimo istinu, da je cilj ovolike mobilizacije u Srbiji, pa i u Valjevu, to što se vlast uplašila masovnih protesta u Beogradu, naročito jučerašnjeg, posvećenog Oliveru Ivanoviću. Vladimir Putin, ili kako ga je u pretećoj poruci zaposlenima po partijskoj osnovi, nazvala naša sugrađanka-Petin, iskorišćen je da bi vlast organizovala kontramiting. Ovolike pretnje, ucene, nečovečno ponašanje prema našim sugrađanima, koje je muka naterala da se preko SNS-a zaposle, nezabeleženo je u Valjevu!", navode valjevske demokrate.

 

U saopštenju dodaju da su nam ulice prethodnih snežnih dana očišćene kao nikad do sad. Čisti se neumorno ispred zgrade opštine i u svega jednoj petini gradskih ulica. Grad i sela su zavejani, ljudi se muče, padaju i povređuju se. 

 

"Savez za Srbiju i Demokratska stranka jesu alternativa, uprkos  pokušajima da se ljudima ogadi politika i da se prikaže da su svi isti. Nisu svi isti, jer ovako nije bilo u modernoj istoriji!", poručuju demokrate.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 12 sati 48 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 15 sati 25 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara