Registracija Prijava preko FB
Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
19.04.2019, 13:36

Valjevski naprednjaci otputovali na miting

č: | fb:

Na miting Srpske napredne stranke, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", danas je iz Valjeva ka Beogradu, sudeći po brojevima istakuntim uz natpis – vanlinijska vožnja, trebalo da ode 24 autobusa.

 

Kako javlja reporter Kolubarskih.rs, ka Beogradu je krenulo dvadesetak autobusa, nekoliko je bilo poluprazno, dok su tri ostala na parkingu, otuda nije moguće proceniti koliko će valjevskih naprednjka biti na mitingu koji počinje u 18 časova ispred Narodne skupštine.

Autobusi na miting SNS u Beograd

Autobusi na miting SNS u Beograd (Foto: Đorđe Đoković)

Na parkingu u centru grada, kod NIS-ove benzinske pumpe, već u 13 časova bili su parkirani autobusi, dok su nešto kasnije pristigli funkcioneri valjevskih naprednjaka, zaposleni u Gradskoj upravi i drugim javnim preduzećima i ustanovama, kao i veliki broj aktivista.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović bio je vođa puta, koji je nervozno šetao od autobusa do autobusa, prebrojavao koliko putnika sa spiska nedostaje.

Autobusi na miting SNS u Beograd

Autobusi na miting SNS u Beograd (Foto: Đorđe Đoković)

 

Autobusi koji nisu krenuli u koloni, nego jedan po jedan sa razmakom od nekoliko minuta, neki su otišli kroz centar, a neki Knez Mihajlovom ulicom, napravili su gužvu u saobraćaju zbog čega su pojedini vozači negodovali.

 

Gužva u saobraćaju

Gužva u saobraćaju (Foto: Đorđe Đoković)

Aktivisti Lokalnog fronta Va ispratili naprednjake na miting

Aktivisti Lokalnog fronta Va ispratili naprednjake na miting (Foto: Đorđe Đoković)

Jutros su u parku, koji se nalazi u neposrednoj blizini parkinga kod NIS-ove benzinske pume, ispisani grafiti: "Ako moraš da ideš, ne moraš da glasaš"..., dok je na pešačkom mostu pisalo "Samo ako moraš". 

Grafit na mostu

Grafit na mostu (Foto: Đorđe Đoković)

Grafit u parku

Grafit u parku (Foto: Đorđe Đoković)

 

Grafit u parku

Grafit u parku (Foto: Đorđe Đoković)

(Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Ajfelov toranj (foto: Dragan Belajac Džagi)
Ovoga puta o ljubavi Pre 1 sati 45 minuta

Na kafi ispod "Ajfelovog tornja" na Ubu

Odžačar, kolekcionar i od svake ruke darovit Milivoj Tanasijević ćerki Obreniji ispunio želju. U dvorištu porodične kuće napravio je Ajfelov toranj, visok 5,3 metra i težak oko 200 kilograma....

Ranka Savić (foto: Đorđe Đoković)
Nakon razgovora ASNS i rukovodstva fabrike 23.01.2020

Ranka Savić: U "Krušiku" nema viška zaposlenih

U "Krušiku" predstoji određena vrsta racionalizacije, ali viška zaposlenih neće biti, prenela je Ranka Savić. Finansijska situacija nije sjajna, ali fabrika ima veliku podršku Ministarstva odbrane...  · 13 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje policije 23.01.2020

U automobilu pronađeno 444 grama marihuane

Valjevska policija je uhapsila S. Đ. (25) i A. Đ. (50) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U automobilu "mazda" policija je...