Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
19.04.2019, 13:36

Valjevski naprednjaci otputovali na miting

č: | fb:

Na miting Srpske napredne stranke, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", danas je iz Valjeva ka Beogradu, sudeći po brojevima istakuntim uz natpis – vanlinijska vožnja, trebalo da ode 24 autobusa.

 

Kako javlja reporter Kolubarskih.rs, ka Beogradu je krenulo dvadesetak autobusa, nekoliko je bilo poluprazno, dok su tri ostala na parkingu, otuda nije moguće proceniti koliko će valjevskih naprednjka biti na mitingu koji počinje u 18 časova ispred Narodne skupštine.

Autobusi na miting SNS u Beograd

Autobusi na miting SNS u Beograd (Foto: Đorđe Đoković)

Na parkingu u centru grada, kod NIS-ove benzinske pumpe, već u 13 časova bili su parkirani autobusi, dok su nešto kasnije pristigli funkcioneri valjevskih naprednjaka, zaposleni u Gradskoj upravi i drugim javnim preduzećima i ustanovama, kao i veliki broj aktivista.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović bio je vođa puta, koji je nervozno šetao od autobusa do autobusa, prebrojavao koliko putnika sa spiska nedostaje.

Autobusi na miting SNS u Beograd

Autobusi na miting SNS u Beograd (Foto: Đorđe Đoković)

 

Autobusi koji nisu krenuli u koloni, nego jedan po jedan sa razmakom od nekoliko minuta, neki su otišli kroz centar, a neki Knez Mihajlovom ulicom, napravili su gužvu u saobraćaju zbog čega su pojedini vozači negodovali.

 

Gužva u saobraćaju

Gužva u saobraćaju (Foto: Đorđe Đoković)

Aktivisti Lokalnog fronta Va ispratili naprednjake na miting

Aktivisti Lokalnog fronta Va ispratili naprednjake na miting (Foto: Đorđe Đoković)

Jutros su u parku, koji se nalazi u neposrednoj blizini parkinga kod NIS-ove benzinske pume, ispisani grafiti: "Ako moraš da ideš, ne moraš da glasaš"..., dok je na pešačkom mostu pisalo "Samo ako moraš". 

Grafit na mostu

Grafit na mostu (Foto: Đorđe Đoković)

Grafit u parku

Grafit u parku (Foto: Đorđe Đoković)

 

Grafit u parku

Grafit u parku (Foto: Đorđe Đoković)

(Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

 (foto: )
Diplomci Fakulteta dramskih umetnosti Pre 2 sati 42 minuta

Na Abro festu večeras "Hajde da improvizujemo"

Na Abro festu večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu predstaviće neuobičajenu pozorišnu formu naslovljenu "Hajde da improvizujemo". To je zanimljivo i duhovito scensko delo...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 2 sati 54 minuta

I skup rogova u vreći je "jedinstvo"!

Političari i stranke dolaze i odlaze, a jedan politički ideal, ostaje. To je "jedinstvo", uz neznatne varijacije. Počev, recimo, sa "Podaj Bože, da se Srbi slože!", ili "Samo sloga, Srbina...

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U ambulantama Doma zdravlja Pre 4 sati 15 minuta

Počinje vakcinacija protiv gripa

Od četvrtka 29. septembra u ambulantama Doma zdravlja počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa. Za Dom zdravlja Valjevo opredeljeno je 5.300 doza, od čega su većina četvorovalentne, koje štite od...