Autobusi na miting SNS (19.04.2019.) (foto: Đorđe Đoković)
Autobusi na miting SNS (19.04.2019.) (foto: Đorđe Đoković)
19.04.2019, 13:36

Valjevski naprednjaci otputovali na miting

č: | fb:

Na miting Srpske napredne stranke, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", danas je iz Valjeva ka Beogradu, sudeći po brojevima istakuntim uz natpis – vanlinijska vožnja, trebalo da ode 24 autobusa.

 

Kako javlja reporter Kolubarskih.rs, ka Beogradu je krenulo dvadesetak autobusa, nekoliko je bilo poluprazno, dok su tri ostala na parkingu, otuda nije moguće proceniti koliko će valjevskih naprednjka biti na mitingu koji počinje u 18 časova ispred Narodne skupštine.

Autobusi na miting SNS u Beograd

Autobusi na miting SNS u Beograd (Foto: Đorđe Đoković)

Na parkingu u centru grada, kod NIS-ove benzinske pumpe, već u 13 časova bili su parkirani autobusi, dok su nešto kasnije pristigli funkcioneri valjevskih naprednjaka, zaposleni u Gradskoj upravi i drugim javnim preduzećima i ustanovama, kao i veliki broj aktivista.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović bio je vođa puta, koji je nervozno šetao od autobusa do autobusa, prebrojavao koliko putnika sa spiska nedostaje.

Autobusi na miting SNS u Beograd

Autobusi na miting SNS u Beograd (Foto: Đorđe Đoković)

 

Autobusi koji nisu krenuli u koloni, nego jedan po jedan sa razmakom od nekoliko minuta, neki su otišli kroz centar, a neki Knez Mihajlovom ulicom, napravili su gužvu u saobraćaju zbog čega su pojedini vozači negodovali.

 

Gužva u saobraćaju

Gužva u saobraćaju (Foto: Đorđe Đoković)

Aktivisti Lokalnog fronta Va ispratili naprednjake na miting

Aktivisti Lokalnog fronta Va ispratili naprednjake na miting (Foto: Đorđe Đoković)

Jutros su u parku, koji se nalazi u neposrednoj blizini parkinga kod NIS-ove benzinske pume, ispisani grafiti: "Ako moraš da ideš, ne moraš da glasaš"..., dok je na pešačkom mostu pisalo "Samo ako moraš". 

Grafit na mostu

Grafit na mostu (Foto: Đorđe Đoković)

Grafit u parku

Grafit u parku (Foto: Đorđe Đoković)

 

Grafit u parku

Grafit u parku (Foto: Đorđe Đoković)

(Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Divčibare (otpadne vode) (foto: Kolubarske.rs)
U eko fondu manje novca nego lane Pre 18 sati 4 minuta

Za ekologiju 72,7 miliona dinara

Ovogodišnji Budžetski fond za zaštitu životne sredine Valjeva iznosi oko 72,7 miliona dinara, dok je prošle godine za eko fond bilo planirano oko 208,5 miliona dinara. Značajno manje novca ove...  · 2 komentara

Kulturni centar u Mionici (foto: Kolubarske.rs)
Radovi iz IUS "Trnavac" Pre 13 sati 32 minuta

"Izbor iz kolekcije" u Kulturnom centru u Mionici

U Umetničkom legatu Kulturnog centra u Mionici biće otvorena izložba radova "Izbor iz kolekcije", iz bogate zbirke savremenog likovnog stvaralaštva koju Internacionalni umetnički studio "Radovan...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
U Sinđelićevoj ulici 17.03.2024

Pucnjava u Valjevu, upucan muškarac

U subotu pola sata pre ponoći dogodila se pucnjava u Valjevu u Sinđelićevoj ulici u blizini KK "Student". Upucan je muškarac S. T. (25) iz Valjeva.    Kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju...  · 12 komentara