Registracija Prijava preko FB
Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
19.04.2019, 13:36

Valjevski naprednjaci otputovali na miting

č: | fb:

Na miting Srpske napredne stranke, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", danas je iz Valjeva ka Beogradu, sudeći po brojevima istakuntim uz natpis – vanlinijska vožnja, trebalo da ode 24 autobusa.

 

Kako javlja reporter Kolubarskih.rs, ka Beogradu je krenulo dvadesetak autobusa, nekoliko je bilo poluprazno, dok su tri ostala na parkingu, otuda nije moguće proceniti koliko će valjevskih naprednjka biti na mitingu koji počinje u 18 časova ispred Narodne skupštine.

Autobusi na miting SNS u Beograd

Autobusi na miting SNS u Beograd (Foto: Đorđe Đoković)

Na parkingu u centru grada, kod NIS-ove benzinske pumpe, već u 13 časova bili su parkirani autobusi, dok su nešto kasnije pristigli funkcioneri valjevskih naprednjaka, zaposleni u Gradskoj upravi i drugim javnim preduzećima i ustanovama, kao i veliki broj aktivista.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović bio je vođa puta, koji je nervozno šetao od autobusa do autobusa, prebrojavao koliko putnika sa spiska nedostaje.

Autobusi na miting SNS u Beograd

Autobusi na miting SNS u Beograd (Foto: Đorđe Đoković)

 

Autobusi koji nisu krenuli u koloni, nego jedan po jedan sa razmakom od nekoliko minuta, neki su otišli kroz centar, a neki Knez Mihajlovom ulicom, napravili su gužvu u saobraćaju zbog čega su pojedini vozači negodovali.

 

Gužva u saobraćaju

Gužva u saobraćaju (Foto: Đorđe Đoković)

Aktivisti Lokalnog fronta Va ispratili naprednjake na miting

Aktivisti Lokalnog fronta Va ispratili naprednjake na miting (Foto: Đorđe Đoković)

Jutros su u parku, koji se nalazi u neposrednoj blizini parkinga kod NIS-ove benzinske pume, ispisani grafiti: "Ako moraš da ideš, ne moraš da glasaš"..., dok je na pešačkom mostu pisalo "Samo ako moraš". 

Grafit na mostu

Grafit na mostu (Foto: Đorđe Đoković)

Grafit u parku

Grafit u parku (Foto: Đorđe Đoković)

 

Grafit u parku

Grafit u parku (Foto: Đorđe Đoković)

(Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Građani i policija ispred kafe restorana (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 9 minuta

Srbija je i ovde odbranjena. Koja ili kakva?

Prođe, "bez žrtava u ljudstvu i materijalu", pokušaj "parade ponosa". Spreči je "nekoliko stotina mladih", u organizaciji ovdašnjih "četnika!". Stavimo prst u dupe (stavljanje na čelo odavno ne...

Počeli radovi na putu Kamenitovac-Mratišić (foto: Kolubarske.rs)
Dva dana pre najavljenog roka Pre 1 sati 57 minuta

Počela rekonstrukcija puta Kamenitovac-Mratišić

Počeli su radovi na rekonstrukciji puta Kamenitovac-Mratišić, deonici koja je bila pod višednevnom blokadom za teretni saobraćaj. Odblokrana je nakon obećanja da će radovi početi najkasnije 15....  · 2 komentara

Raskrsnica Sinđelićeve i Karađorđeve (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 1 sati

Novi režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici

Od danas važi novi režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici. Iz leve trake samo levo, iz desne pravo i desno. Rešenjem Gradske uprave Valjevo data je saglasnost na ove izmene, shodno preporukama...  · 9 komentara