Zgrada u Ulici Vuka Karadžića 54 (foto: Đorđe Đoković)
Zgrada u Ulici Vuka Karadžića 54 (foto: Đorđe Đoković)
18.07.2019, 10:25

Poresko odeljenje i Komunalna policija na novoj adresi

č: | fb:

Odeljenje za utvrđivanje, naplatu i kontrolu izvornih prihoda od ove nedelje smešteno je na drugoj adresi, saopšteno je iz Gradske uprave. 

 

Kako se navodi u saopštenju, iz zgrade Skupštine grada u Karađorđevoj ulici, tzv. Poresko odeljenje se preselilo u Ulicu Vuka Karadžića 54.

 

Takođe, na istoj adresi, u Ulici Vuka Karadžića 54 od prošle nedelje se nalazi i Komunalna policija, koja se preselila iz Pantićeve ulice 114.

 

Na staroj adresi, Karađorđevoj ulici 64 nastaviće sa radom šalter broj 15 u šalter sali, gde će građani moći da provere stanje zaduženosti i podignu poreska uverenja. Takođe, svi zahtevi za povraćaj novca, preknjižavanje poreskih uplata, zahtevi za reprograme, uverenja, prijave i razni prigovori će se i dalje podnositi na šalteru Pisarnice u zgradi Skupštine grada, saopšteno je iz Gradske uprave.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 16 sati 58 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 47 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.