Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.07.2019, 11:20

Čiji je naš novac u gradskom budžetu?

č: | fb:

Prateći očigledne probleme koji postoje u planiranju i sprovođenju budžeta Grada Valjeva, ovog petka, 12. jula u 20 časova u "Razgovorima pod lipom" biće reči o javnim finansijama našeg grada. Naziv tribine je "Čije su naše pare u gradskom budžetu?". 

 

O tome čemu služi gradski budžet i kako bi njime trebalo da se upravlja govoriće dr Slobodan Ilić stručnjak za javne finansije.

 

"Pokušaćemo da našim sugrađankama i sugrađanima pokažemo neophodnost drugačijeg pristupa pravljenju i trošenju gradskog budžeta, kao važnost dobre kontrole trošenja budžetskog novca. Ukazaćemo i na važnu ulogu građana u ovim procesima", navode u pozivu organizatori "Razgovora pod lipom".

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 20 sati 5 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 22 sati 54 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.