Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
08.11.2019, 18:13

Sajt grada treba da služi za promociju Valjeva, a ne za uvrede i pretnje

č: | fb:

Demokratska stranka Valjevo osuđuje zloupotrebu javne funkcije od strane gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, koji je iskoristio zvaničan sajt Grada Valjeva, koji bi trebalo da služi za promociju grada i informisanje građana, za plasiranje uvreda, diskvalifikacija i pretnji.

 

"Ovo nikad nije bilo", rečenica je koja se sve češće i sve glasnije izgovara u čitavoj državi, a posebno u Valjevu. "Nikada nijedan predsednik opštine, ni gradonačelnik nije na zvaničnom glasilu Grada Valjeva objavio svoj politički stav, niti je isto zloupotrebio", navode valjevske demokrate u reakciji na zloupotrebu javne funkcije od strane gradonačelnika.

 

Dalje se dodaje da je Slobodan Gvozdenović u saopštenju za javnost sa zvanične internet stranice Valjeva, lidere opozicije nazvao fašistima, tajkunima i kriminalcima, a medije koji nisu pod kontrolom Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića "gebelsovskim centrima za trovanje Srbije".

 

Demokrate naglašavaju da Gvozdenović nije samo zloupotrebio javnu funkciju kako bi vređao neistomišljenike, širio govor mržnje i uputio im otvorenu pretnju "predsednik Vučić za fašiste i kriminalce ima samo tepih bombardovanje", već je ispod svog potpisa, sa leve i desne strane grba Grada Valjeva istakao logo Srpske napredne stranke i medija info 24, koji ista stranka kontroliše.

 

"Nakon reakcije Lokalnog fronta Valjevo i pisanja internet novina Kolubarske.rs i VAmedia-info portala sa zvanične prezentacije Grada Valjeva ukolonjeni su znak političke organizacije kojoj Gvozdenović pripada i privatnog medija, ali skandalozno saopštenje nije uklonjeno. Demokratska stranka Valjevo poštuje Valjevke i Valjevce i smatra da zaslužuju mnogo bolje od onoga sto im Gvozdenović poručuje", navodi se u saopštenju DS.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 11 sati 24 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 14 sati 1 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara