Registracija Prijava preko FB
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
29.12.2019, 08:57

Formiran izborni štab SNS za Valjevo

č: | fb:

Na sednici Gradskog odbora SNS, koja je održana u petak uveče, formiran je izborni štab za Valjevo, koji će predvoditi Slobodan Gvozdenović, a njegovi zamenici biće Mirko Kovačević i Mihailo Milutinović, saznaju Kolubarske.rs iz izvora bliskih SNS.

 

Kako navodi naš izvor na sednici je bilo reči o pripremama za redovne izbore na svim nivoima, koji će biti održani naredne godine a koje "naprednjaci treba ubedljivo da dobiju". Predsednicima mesnh odbora naloženo je da "pojačaju aktivnosti", a Milan Gajić će biti zadužen za "posebne aktivnosti" na terenu.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka Slobodan Gvozdenović govorio je i o uticaju društvenih mreža na birače u vreme izborne kampanje, naročito o fejsbuku. On je rekao da se svi članovi koji imaju fejsbuk profil "moraju aktivirati i da stranci obavezno prijave ukoliko imaju fb profil".

 

Gvozdenović je zatražio da se "više ni slučajno ne lajkuju socijalisti i njihove objave", koji su inače koalicioni partneri SNS i u Valjevu, što je većina sa oduševljenjem podržala.

 

Na današnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće reči o pripremama za izbore, najavio je predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je ocenio "da će izbori biti teški, jer će svi ići protiv naprednjaka".

 

Vučić je ranije najavio da će ta sednica biti zatvorena za javnost. U obaveštenju medijima je navedeno da su posle sednice predviđene izjave novinarima.

 

Aktuelno

Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
Iz redakcije Pre 2 sati 52 minuta

Parlamentarizam ili despotizam?

Da nije bilo troje odbornika opozicije, koji su diskutovali i postavili po neko pitanje na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, zasedanje lokalnog parlamenta bi trajalo poput sednica Gradskog veća...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje policije Pre 2 sati 42 minuta

Uhapšen diler

Valjevska policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila je N. U. (25) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u...

Mihailo Milutinović i Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
Sednica Skupštine grada Pre 1 dan

"Šta reći, a da nije dijagnoza?"

Skupština grada usvojila je rebalans budžeta i odluku o kreditnom zaduživanju za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića. Gradonačelnik ponovo vređao odbornike opozicije i pokušao zamenom teza da...  · 14 komentara

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
"Razlog opšte poznat" Pre 1 dan 4 sati

Plata u Krušiku kasni, radnici nezadovoljni

Radnicima Krušika, po prvi put u poslednjih 16 godina, nisu na vreme isplaćene plate. Akontacija za januar trebalo je da bude isplaćena 14. februara, ali se to nije desilo. To je za Kolubarske.rs...  · 21 komentara