Registracija Prijava preko FB
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
29.12.2019, 08:57

Formiran izborni štab SNS za Valjevo

č: | fb:

Na sednici Gradskog odbora SNS, koja je održana u petak uveče, formiran je izborni štab za Valjevo, koji će predvoditi Slobodan Gvozdenović, a njegovi zamenici biće Mirko Kovačević i Mihailo Milutinović, saznaju Kolubarske.rs iz izvora bliskih SNS.

 

Kako navodi naš izvor na sednici je bilo reči o pripremama za redovne izbore na svim nivoima, koji će biti održani naredne godine a koje "naprednjaci treba ubedljivo da dobiju". Predsednicima mesnh odbora naloženo je da "pojačaju aktivnosti", a Milan Gajić će biti zadužen za "posebne aktivnosti" na terenu.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka Slobodan Gvozdenović govorio je i o uticaju društvenih mreža na birače u vreme izborne kampanje, naročito o fejsbuku. On je rekao da se svi članovi koji imaju fejsbuk profil "moraju aktivirati i da stranci obavezno prijave ukoliko imaju fb profil".

 

Gvozdenović je zatražio da se "više ni slučajno ne lajkuju socijalisti i njihove objave", koji su inače koalicioni partneri SNS i u Valjevu, što je većina sa oduševljenjem podržala.

 

Na današnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće reči o pripremama za izbore, najavio je predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je ocenio "da će izbori biti teški, jer će svi ići protiv naprednjaka".

 

Vučić je ranije najavio da će ta sednica biti zatvorena za javnost. U obaveštenju medijima je navedeno da su posle sednice predviđene izjave novinarima.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 8 sati 42 minuta

Ubistvo u selu kod Osečine

Valjevska policija uhapsila je R. S. (1965) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. On je danas nakon kraće rasprave ispalio dva hica u pedesetdvogodišnjeg...

Abro fest - glavni plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Jubilarni 15. online i na TV 25.09.2020

Abro fest po prvi put bez publike

Jubilarni 15. Abro fest, koji počnje večeras, ove godine bez publike. Glumci Gradskog pozorišta "Abrašević" igraće dve premijerne predstave u praznoj sali, a publika će moći da ih gleda na online...  · 4 komentara