Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
29.12.2019, 08:57

Formiran izborni štab SNS za Valjevo

č: | fb:

Na sednici Gradskog odbora SNS, koja je održana u petak uveče, formiran je izborni štab za Valjevo, koji će predvoditi Slobodan Gvozdenović, a njegovi zamenici biće Mirko Kovačević i Mihailo Milutinović, saznaju Kolubarske.rs iz izvora bliskih SNS.

 

Kako navodi naš izvor na sednici je bilo reči o pripremama za redovne izbore na svim nivoima, koji će biti održani naredne godine a koje "naprednjaci treba ubedljivo da dobiju". Predsednicima mesnh odbora naloženo je da "pojačaju aktivnosti", a Milan Gajić će biti zadužen za "posebne aktivnosti" na terenu.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka Slobodan Gvozdenović govorio je i o uticaju društvenih mreža na birače u vreme izborne kampanje, naročito o fejsbuku. On je rekao da se svi članovi koji imaju fejsbuk profil "moraju aktivirati i da stranci obavezno prijave ukoliko imaju fb profil".

 

Gvozdenović je zatražio da se "više ni slučajno ne lajkuju socijalisti i njihove objave", koji su inače koalicioni partneri SNS i u Valjevu, što je većina sa oduševljenjem podržala.

 

Na današnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće reči o pripremama za izbore, najavio je predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je ocenio "da će izbori biti teški, jer će svi ići protiv naprednjaka".

 

Vučić je ranije najavio da će ta sednica biti zatvorena za javnost. U obaveštenju medijima je navedeno da su posle sednice predviđene izjave novinarima.

 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 3 sati 24 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 10 sati 21 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 10 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 6 komentara