Gradski prevoz (ilustracija) (foto: DjordjeDjokovic)
Gradski prevoz (ilustracija) (foto: DjordjeDjokovic)
11.05.2020, 11:36

Od utorka kreće gradski i prigradski prevoz

č: | fb:

Gradski i prigradski prevoz na teritoriji grada Valjeva biće uspostavljen od utorka 12. maja uz obavezno korišćenje zaštitne opreme, odlučio je Štab za vanredne situacije Valjeva.

 

Kako je naznačeno u informaciji nakon sednice Štaba, obavezuju se putnici da koriste ličnu zaštitnu opremu (maske i rukavice), kao i da se pridržavaju svih drugih mera u cilju prevencije, sprečavanja širenja i smanjenja rizika bolesti COVID-19, što podrazumeva obaveznu fizičku distancu, ulazak u autobus jedan po jedan...

 

Saobraćajno preduzeće "Lasta" a.d. Beograd se obavezuje da sprovodi mere prevencije, sprečavanja širenja i smanjenja rizika bolesti COVID- 19 u skladu sa instrukcijom.

 

Zaključkom Štaba za vanredne situacije od sutra se ukida poseban oblik gradskog prevoza putnika na teritoriji grada Valjeva u cilju omogućavanja radnih obaveza i zadataka medicinskog i nemedicinskog osoblja koja su zaposlena u Opštoj bolnici za vreme trajanja vanrednog stanja koje je uvedeno na posebnoj liniji Iverak – Opšta bolnica Valjevo.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 46 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...