24.02.2022, 09:39

Susret flautista i koncert Marije Obradović

č: | fb:

24. Međunarodni susret flautista Tahir Kulenović i koncert flautistkinje Marije Obradović uz klavirsku saradnju prof. Sanje Knežević Gavrilović, biće održani u četvrtak (24. februara) u 20 časova u koncertnoj sali Muzičke škole "Živorad Grbić"

 

Festival ove godine okuplja 141 učesnika iz trideset obrazovnih institucija i šest država. Prijatelji iz Slovenije – muzička radionica Flavtelje iz Ljubljanerealizovaće izložbu flauta u prostoru valjevske muzičke škole 26. i 27. februara, kao prateći program festivala. Pokrovitelj festivala je Grad Valjevo.

 

Marija Obradović, učenica drugog razreda SMŠ "Živorad Grbić" u klasi prof. Radice Đedović, je trostruka apsolutna pobednica Međunarodnih susreta flautista Tahir Kulenović. U dosadašnjem školovanju osvojila je preko 70 nagrada, od kojih 60 prvih, i to - 13 posebnih priznanja i 36 laureata na takmičenjima u zemlji i inostranstvu (Holandija, Italija, Slovenija, Hrvatska, Makedonija).

 

 

Aktuelno

Zdanje na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
U zdanju na Desankinom vencu Pre 9 minuta

Gradska kuća za posebne prilike

Zdanje na Desankinom vencu biće adaptirano i rekonstruisano u Gradsku kuću, odlučili su odbornici Skupštine grada. Osim za potrebe organa Grada, prostor bi se koristio za protokolarne prijeme,...

 (foto: )
Razlozi nisu javno saopšteni Pre 9 minuta

Televizije N1 i Nova S prekinule emitovanje programa

Televizije Nova S i N1 od ponoći 6. decembra emituju umesto redovnog programa telop sa crnim ekranom na kome je ispisana poruka "Mrak u Srbiji, bez slobodnih medija".

Nagrađeni (foto: Vlada Ivanović)
Svečana sednica SO Pre 19 sati 30 minuta

Obeležen Dan opštine Ljig

Na svečanosti povodom Dana opštine Ljig dodeljena su priznanja najuspešnijim pojedincima, ustanovama i organizacijama. Najviše priznanje, Plaketa "Đak kaplar" dodeljuje se posthumno Milovanu Danojliću  · 3 komentara