Paketići za mioničke mališane (foto: www.mionica.rs)
Paketići za mioničke mališane (foto: www.mionica.rs)
31.12.2022, 08:03

Paketići za mioničke mališane

č: | fb:

Opština Mionica je i ove godine obezbedila paketiće za 409 mioničkih osnovaca od prvog do četvrtog razreda. Predsednik opštine Boban Janković posetio je đake u Rajkoviću i Mionici gde im je uručio paketiće i poželeo mnogo uspeha u narednoj godini.

 

- I ove godine obradovali smo mališane poklonima. Nasmejana i srećna deca su naš uspeh i daju nam motivaciju da budemo još bolji. Gledamo da na sve načine obezbedimo što bolje uslove. U obnovu škola uložili smo 373 miliona dinara uz podršku Vlade Republike Srbije. Preko Centra za razvoj i obrazovanje obezbedili smo besplatne časove jezika, programiranja, glume, gimanstike i dr. A uz to i besplatnu pripremnu nastavu i još mnogo toga – rekao je Janković.

 

U Mionici je za Novu godinu pripremljen sadržajan program koji će trajati do kraja januara, a Mioničane i posetioce očekuju predstave, filmovi, kabare, muzički deo i još mnogo toga.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 2 sati 58 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar