Janković obilazi radove na izgradnji tribina (foto: www.mionica.rs)
Janković obilazi radove na izgradnji tribina (foto: www.mionica.rs)
14.03.2023, 11:03

Janković obišao radove na rekonstrukciji tribina

č: | fb:

U Mionici su u toku radovi na izgradnji kanalizacione mreže, vodovoda Ključka vrela, tribina, Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata.

 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je radove na izgradnji tribina na stadionu. Radove na potpunoj rekonstrukciju i dogradnji objekata zajednički finansiraju Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) i opština Mionica. Pored tribina grade se i nove svlačionice, prostorije za sudije, kao i dodatni prostor koji će predstavljati moderno uređen ambijent.

 

Radovi na izgradnji tribina

Radovi na izgradnji tribina (Foto: www.mionica.rs)

- Moramo da radimo još brže i da isporučujemo rezultate. Radovi na rekonstrukciji tribina napreduju. Nastavljamo sa ulaganjima u sport. Nakon izgradnje teretane na otvorenom, rekonstrukcije košarkaškog terena, sportske hale, na red su došle i tribine. Biće ovo još jedno prelepo mesto gde ćemo se svi okupljati – rekao je Janković i dodao:

 

- Nastojimo da na sve načine ulažemo u svaku oblast. Imamo jaku volju i želju da Mionica ide napred i da se razvija. Uz pomoć Vlade Republike Srbije, samo kroz projekte izgradnje Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata uložili smo više od 38 miliona dinara. A veoma značajan projekat za stanovnike naše opštine je izgradnja vodovodnog sistema Ključka vrela kojim rešavamo probleme vodosnabdevanja u deset sela. Sve ovo nam govori da smo na pravom putu i da smo pokrenuli jedan zamajac razvoja naše opštine – dodao je Janković.

 

Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) sprovodi program Evropske unije za lokalni razvoj, a opštini Mionici je odobren projekat rekonstrukcije tribina na osnovu Javnog poziva za projekte lokalne infrastrukture. Pored Mionice, a na osnovu ovog poziva finansiraju se projekati iz 33 lokalne samouprave iz Srbije.

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 11 sati 1 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara