Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
21.12.2014, 22:20

Jedno lice poginulo, šestoro povređeno

č: | fb:

Na putevima Kolubarskog okruga, u petak, subotu i nedelju, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća u kojima je jedno lice poginulo, a šestoro povređeno. Najteža nesreća se dogodila u Ljigu, u petak, u sudaru dva putnička automobila jedno lice je poginulo, dok je petoro povređeno. Prema podacima saobraćajne policije Policijske uprave u Valjevu, u subotu je bilo pet saobraćajki, bez povređenih, dok je danas zabeležena jedna saobraćajna nesreća.

U Valjevu je oko 14.30 sati došlo do lančanog sudara u Bulevaru vladike Nikolaja, na semaforu kod Poljoprivredne škole i teretne kapije „Krušika“.

Kako je večeras rečeno Kolubarskim.rs u Stanici saobraćajne policije (SSP) Policijske uprave, u sudaru su učestvovala tri vozila, a mlađa ženska osoba naknadno je zatražila pomoć u Urgentnom centru Opšte bolnice, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, pa je upućena na kućno lečenje. Prema tvrdnjama očevidaca, do te nezgode je došlo zbog brze vožnje i nevođenja računa o odstojanju. Obavljen je uviđaj, pričinjena je materijalna šteta na vozilima koja su učestvovala u sudaru, a istraga je u toku.

Saobraćajna policija je u dane vikenda na na području Kolubarskog okruga zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključila 12 vozača, a dva su zadržana na trežnjenju. Svi oni su imali preko 1,2 promila alkohola u krvi.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 21 sati 6 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju 2.05.2024

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara