Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Krušik (foto: Đorđe Đoković)
09.12.2016, 07:57

"Krušiku" nagrada za 77 godina uspešnog poslovanja

č: | fb:

Valjevski "Krušik" dobitnik je godišnje nagrade koju dodeljuje Privredna komora Srbije. Holding korporacija "Krušik" dobila je nagradu za 77 godina uspešnog poslovanja koju je direktoru valjevske vojne fabrike Mladenu Petkoviću uručio predsednik Skupštine Privredne komore Srbije Miloš Nenezić. 

 

Nagrade Privredne komore Srbije za 2016. dodeljene su juče, na svečanoj sednici Skupštine Komore, kompanijama, institutima i pojedincima za uspeh u privređivanju, inovativnosti i nauci, unapređenju menadžmenta, informisanju javnosti o radu Komore i privrednim kretanjima. Dodeljena su 43 priznanja, od kojih je 19 jubilarnih nagrada. Holding korporacija "Krušik" je jedina nagrađena kompanija iz Kolubarskog okruga.

 

Ovo je drugo priznanje za "Krušiku" u ovoj godini. Pre dva meseca dobitnik je svetske nagradu za posvećenost kvalitetu u zlatnoj kategoriji. Međunarodna svetska konvencija za posvećenost kvalitetu održana je u Parizu, a Business Initiative Directions (BID) je prepoznao doprinos valjevske vojne fabrike smislu rukovođenja, kvaliteta, inovacija i izvrsnost. 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 7 sati 54 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 10 sati 31 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara