Učesnici - Povlen reli (foto: Povlen reli)
Učesnici - Povlen reli (foto: Povlen reli)
09.10.2021, 06:57

Danas startuje Povlen reli

č: | fb:

"Povlen reli" startuje danas na keju Kolubare, pored Istraživačke kuće odakle se kreće ka obroncima najlepših valjevskih planina. Na ovoj dvodnevnoj turističkoj manifestaciji, koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju, učestvovaće preko 70 posada iz cele Srbije.

 

Ove godine organizatori su predstavili novi koncept relija, gde osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4x4 džipova, učestvuju i SUV vozila. Trase su organizovane u dve kategorije, 4x4/Avantura i SUV/Turizam, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji (determinacija lekovitog bilja, prelazak preko Slack line-a, prepoznavanje planinskih vrhova isl.). Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih, naveli su organizatori.

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 8 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara