Detalj iz igre (Arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Detalj iz igre (Arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
25.10.2014, 09:11

ORK Metalac pobedio u Jagodini

č: | fb:

Valjevski rukometaši otvorili su sinoć sportski vikend u Jagodini, gde su u utakmici 6. kola Super B lige pobedili istoimenu domaću ekipu sa 31:23 (16:12). Na taj način oni su darovali lep svadbeni poklom svom beku Željku Muciću zbog čije je ženidne utakmica igrana dan ranije.

Golove za ORK Metalac postigli su Radojičić 6, Ranković i Lukić po 5, Andrejević i Čutura po 4, Jovanović 3, Jelić i N. Jokanović po 2, Krunić 1, dok su kod Jagodinaca najefikasniji bili Milanović, Stanojević i Adamović sa po 4 gola.

FK Budućnost-Krušik igra sa Pobedom

Valjevski fudbaleri od 13.30 sati na stadionu „Krušik“ dočekuju Pobedu iz Beloševca, kod Kragujevca, u utakmici 11. kola Srpske lige Zapad. Ubsko Jedinstvo igra derbi sa Rudarom u Kostolcu, dok lajkovački Železničar gostuje Jasenici u Sm. Palanci.Valjevci se nadaju da bi posle današnjih utakmica mogli da se vrate na drugo mesto na tabeli, iza vodeće Loznice.

U 11. kolu Zonske lige Drina, komšijski derbi je susret Zadrugar-Radnički (Va) u Lajkovcu. Brezovica dočekuje Radnički iz Klubaca, kod Loznice. OFK Osečina gostuje Polimlju u Prijepolju, a mionička Ribnica šabačkom Borcu.

Odbojkašice Želje u Subotici

U 2. kolu Superlige Srbije, odbojkašice lajkovačkog Železnčara igraju sa Spartakom u Subotici, dok odbojkaši Spartaka gostuju u Inđiji. U 3. kolu Prve lige Srbije, muška ekipa VA 014, od 19.00 sati na Studentu, igra sa Nišlijama, dok ŽOK Valjevo gostuje Radničkom u Kragujevcu.

U Drugoj ligi Centar, Ubljanke su sinoć pobedile Poštar u Beogradu sa 3:0 (25:10, 25:20, 25:5), dok ljiški Spartak igra sa Šumadijom u Aranđelovcu. Startuje i Regionalna liga. ŽOK Srbijanka 014, posle sinoćne promocije svih pogona u „Tajni“, gostuje u Mionici, a ŽOK Osečina je, kao domaćin, sinoć poražena 1:3 od Jedinstva iz Malog Zvornika.

 

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 11 sati 53 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 4 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara