VK Valis 93 (foto: VK Valis 93)
VK Valis 93 (foto: VK Valis 93)
18.05.2015, 17:57

Turnir u Novom Sadu 30 – 31. maja

č: | fb:

Vaterpolisti “Valisa 93” plasirali su se na polufinalni turnir prvenstva Srbije za dečake rođene 1996. i mlađe posle finalnog turnira za Region centralne, zapadne i južne Srbije igranog u Kragujevcu. Valjevci su, doduše, poraženi od prve ekipe Radničkog KG sa 4:18, a od druge ekipe Radničkog KG rezultatom 6:13. Rasina iz Kruševca je odustala, dok je Radnički 1 bio bolji od Radničkog 2 sa 7:1.

Za “Valis 93”, koji je kao trener predvodio Srđan Marković, igrali su Luka Gligorijević, Milivoje Ilić, Aleksa Jokić, Nikola Savić, Bogdan Mitrović, Vladimir Đorđić, Milan Lukić, Dimitrije Mitić, Nikola Đorđević i Jakov Lazarević.

Plufinalni turnir za prvenstvo Srbije igra se u Novom Sadu, 30. i 31. maja, a učestvuju još novosadska Vojvodina i beogradski klobovi Crvena zvezda i Stari grad. Na sličnom takmičenju u svojoj uzrasnoj kategoriji ekipa “Valisa”, koju vodi trener Nikola Ivanović, bila je treća u Srbiji.

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 9 sati 20 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 2 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara