Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
11.10.2020, 10:01

U prethodna tri dana osmoro novozaraženih

č: | fb:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u prethodna tri dana u Valjevu je bilo osam novozaraženih osoba, od početka oktobra 11, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novoobolelih.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1685; u Valjevu 1202 u Mionici 115, u Ubu 111, u Lajkovcu 101, slede Ljig 86 i Osečina 70 osoba obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju su dva pacijenta iz Valjeva, u kućnoj izolaciji je 14 osoba. Od početka epidemije izlečeno je 1154 pacijenata, preminule su 32 osobe.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje, od 10. oktobra, testirana je 21 osoba u Zavodu za javno zdravlje, dok u kovod ambulanti nije bilo testiranih pacijenata.

 

Zbog preteće epidemiološke situacije od kovid-19, u Valjevu je od 7. jula vanredna situacija i sprovode se mere Kriznog štaba, Vlade RS i Štaba za vanredne situacije Valjeva.

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 2 sati 2 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 2 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara