Skupština grada  (foto: Đorđe Đoković)
Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
22.10.2020, 14:22

Đorđe Milanović podneo ostavku na mesto direktora Vodovoda

č: | fb:

Odbornici Skupštine grada imenovali su diplomiranog ekonomistu Ivana Filipovića za v.d. direktora JKP Vodovod umesto Đorđa Milanovića (SPS) koji je podneo ostavku.

 

Milanović se sa funkcije direktora javnog preduzeća povukao i pored toga što mu četvorogodišnji mandat nije istekao, a kako je naveo "ostavku podnosi iz ličnih razloga". On se zahvalio Skupštini grada, u prethodnom i u novom sazivu, na ostvarenoj saradnji i rezultatima, kao i zaposlenima u Vodovodu i građanima Valjeva.

 

Đorđe Milanović je pre tri godine preko konkursa izabran za direktora JKP Vodovod i bio je među retkim direktorima valjevskih javnih preduzeća koji nije u statusu vršioca dužnosti. Milanović je bio direktor JKP Vidrak, a pre toga bio je zaposlen u Gradskoj upravi i na to radno mesto se vraća nakon što su mu odbornici Skupštine grada prihvatili ostvaku.

 

Kako nam je rečeno, bilo je logično, ali moralno i časmo da Đorđe Milanović podnese ostavku na mesto direktora JKP Vodovod, i pored toga što mu mandat nije istekao, s obzirm na to da su socijalisti, nakon više godina, sada opozicija u valjevskoj vlasti. Podsećamo, da je Đorđe Milanović na poslednjim lokalnim izborima bio kandidat SPS za gradonačelnika Valjeva.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 15 sati 26 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 5 komentara