Kafići (foto: Đorđe Đoković)
Kafići (foto: Đorđe Đoković)
28.10.2020, 15:16

Ugostiteljski objekti mogu da rade do 21 čas

č: | fb:

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na današnjoj sednici doneo naredbu da se radno vreme ugostiteljskih objekata ograničava tako da neće raditi od 21.00 časa do 06.00 časova narednog dana.

 

Ova odluka je doneta na osnovu izveštaja o povećanju broja novoobolelih od koronavirusa u Valjevu, kao jedna od prvih mera kako bi se sprečilo okupljanje i zadržavanje većeg broja ljudi u zatvorenom prostoru.

 

Takođe je usvojen zaključak da se pojača komunalna higijena ulica i javnih površina i higijena javnih objekata i zajedničkih prostorija u stambenim zgradama.

 

Članovi Štaba za vanredne situacije su ponovili apel da se dosledno primenjuju sve mere za suzbijanje virusa. Nošenje maski, držanje distance, dezinfekcija prostora, izbegavanje okupljanja bilo koje vrste su neophodni, ako želimo da sačuvamo zdravlje, živote, zdravstveni sistem i privredu našeg grada, saopšteno je nakon sednice Štaba za vanredne situacije Valjeva.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 2 sati 50 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar