Sedište GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
Sedište GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
13.01.2021, 08:23

"Napad na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu"

č: | fb:

Valjevski odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem za javnost u kome najoštrije osuđuje pretnje upućene Aleksandru Vučiću i njegovoj poroici, ne navodeći o kakvim pretnjama je reč, niti ko je kada i gde je pretio Vučiću.

 

Saopštenje prenosimo u celini.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje jezive pretnje upućene Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije i njegovoj porodici.

 

Ovo nije prvi put da se na ovako gnusan i primitivan način iskazuje političko nezadovoljstvo, a činjenica da se oni koji prete i pozivaju na linč više ne kriju iza pseudonima na društvenim mrežama, posebno uznemirava.

 

Srpska napredna stranka je stranka posvećenih i ostvarenih ljudi koja podržavajući politiku predsednika, Aleksandra Vučića propagira politiku ekonomskog i društvenog prosperiteta Srbije. Svaki konstruktivan razgovor koji vodi u tom pravcu jeste dobrodošao, a svaka pretnja i poziv na linč vode ka putu destrukcije i mi to nećemo dozvoliti.

 

Napad na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu i sve njene građane. Zato zahtevamo od svih nadležnih institucija da što pre reaguju i zaustave ovakve, nedopustive pojave u našem društvu.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 1 dan 2 sati

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 9 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 1 dan 8 sati

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara