Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
07.07.2021, 09:58

Obijali prodavnice i krali cigarete

č: | fb:

Valjevska policija, intenzivnim operativnim radom, rasvetlila je osam teških krađa i jednu tešku krađu u pokušaju, i uhapsila I. J. (19) iz Uba i D. L. (26) iz Lazarevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.


Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da su oni u protekla dva meseca, na području Uba, Ljiga i Mionice, krali cigarete iz prodavnica, tako što su obijali vrata i iznosili robu, a u jednom slučaju se oglasio alarm, nakon čega su pobegli.

 

Na ovaj način su, kako se sumnja, vlasnike oštetili za oko 2.300.000 dinara.

 

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Ubu. Sudija za prethodni postupak im je, na predlog tužioca, odredio pritvor do 30 dana.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 5 sati 7 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 10 sati 17 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar