Komarac (foto: Đorđe Đoković)
Komarac (foto: Đorđe Đoković)
08.07.2021, 11:46

Tretman suzbijanja komaraca

č: | fb:

Tretman suzbijanja komaraca na teritoriji grada Valjeva i na Divčibarama, ukoliko se steknu povoljni metereološki uslovi, biće obavljen uređajima sa zemlje u četvrtak 8.7.2021. godine u periodu od 19 do 23 časa.

 

Potrebno je da svi pčelari preduzmu neophodne mere zaštite pčela.

 

Kako se navodi u obaveštenju za građane preduzeća za promet, usluge i posredovanje "Delfin trejd", tretman će biti izveden na nekoliko lokacija.

 

Parkovi Pećina, Jadar, spomen park Vidrak, Peti Puk, Spomen park Brankovina; zelene površine u stambenim naseljima; zelene neuređene površine poligon Peti Puk, Senjak; SRC Petnica; zatim stadioni park Pećina, ZSK i Radnički, kao i zelene javne površine na  Divčibarama.

 

Takođe tretman suzbijanja komaraca biće obavljen i u vodotoku reka i priobalja i to: reka Obnica od KZP do ušća, Kolubara od restorana "Lovci" do ušća sa Ljubostinjom, površine oko Petničkog jezera, reka Bela Kamenica na Divčibarama, Gradac od crpne stanice Ploče do ušća i reka Brankovina od spomen kompleksa do magistralnog puta.

 

 

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 13 sati 52 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 19 sati 2 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara